Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alaaaaaaaaaaaaaaaaa23

Co mam zrobić z rodziną mojego chłopaka?

Polecane posty

Gość Alaaaaaaaaaaaaaaaaa23
To się dziwie tej Twojej kolezance ,ze sobie na to pozwolila... to straszne nie moc o sobie w ogole decydowac..ale to pewnie dlatego ,że sie poswiecila rodzinie do reszty i nie ma wlasnych pieniedzy.. dziwne w ogole dlaczego pewni ludzie probuja nam mowic jak mamy zyc?

Gość nkgkk
nie chce Cie straszyć ale uważam, że będziesz mieć tak samo jak opisane w poście nad Twoim, mieszkam na zadu.iu to wiem

Masakra ja to nie mam takich problemów i dobrze myślę że my kobiety powinnyśmy się przeciwstawić tym osobom co nam cokolwiek narzucają

Kurczę, ja tez mieszkam na wsi, ale ta opisana przez ciebie, jest mi obca.. Fakt, tez się u mnie wodę oszczedza, ale bez przesady... jak leje się non stop przez godzine, to wtedy ojciec mi zwraca uwagę.. czy że ciepła woda jest wtedy, kiedy sobie w piecu napalę.. ale da się przeżyć.. Ty go kochasz, a on ciebie?? Jaką wizję on widzi dla waszego związku?? To, że go kochasz, to jeszcze nic nie znaczy... ale czy chcesz z nim byc do końca zycia?? Kiedy masz inne obyczaje, przyzwyczajenia... a juz widac, że jego rodzina cię tam "zje"...