Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość everywhere...

brak wiary w siebie...

Polecane posty

Gość everywhere...

boje sie podjąć pierwszą pracę, boję się ze nie podołam :(

Gość zabotowa5296
weź wyluzuj, najtrudniejszy 1 krok

Gość hr.TRoLL VON teni - SUWKA
dasz rade ,podejdz na luzie i dasz

Gość everywhere...
no właśnie przez ten cholerny lęk starciłam nei poszłam na kilka rozmów, a teraz z perspektywy czasu i na 'sucho' wiem ze dalabym rade. praca ktora mialabym wykonywac bylaby naprawde swietna ale stchorzylam :(

Gość everywhere...
19

Gość everywhere...
mam być hostessą w berlinie

Gość everywhere...
bez podszywów prosze. 1. doradca klienta w avivie 2. praca w administracji w jednej firmie 3. rejestratorka medyczna 4. sekretarka w kancelarii adwokackiej 5. call center w ing banku 6. sekretarka na pol etatu w jednej firmie i takie okazje mi przeszly kolo nosa .... nienawidze siebie za to :( wiem ze w ten sposob nic w zyciu nie osiagne, ale przychodzi taka chwila mega slabosci i nie daje rady, rezygnuje. chce zmienic to. zawsze powtarzam ze od teraz to sie zmieni ale du*a :(

musisz ruszyć z miejsca. inaczej będzie tak ciągle. nie przejmuj się opina innych to najważniejsze. też mam z tym trudności. a gdzie tyle okazji na prace miałaś? chyba w wawie co?

musisz sie przelamac nie psozlas na rozmowy i co pracy nie masz... jesli bys poszla a nawettej pracy nie dostala to bylabys bogatsza o kolejne doswiadczenia i byla troche pewniejsza siebie dziewcyzno do boju swiat stoi przed toba otworem tylko sama musisz przelamywac swoje leki...samo sie nic nie zrobi...

Dlatego lepiej zrobić coś, nawet jeśli nie masz ochoty, sił na to bo później czujesz sie właśnie tak jak teraz. Nienawidzisz siebie, nawet nie spróbowałaś.

Gość everywhere...
na śląsku.

Gość everywhere...
przeczytam wasze zdania 100 razy, wbije sobie je do glowy bede powatrzac sobie i jutro sie nie dam. na 10 mam rozmowe.

Gość urocza czarownicaa
powiem ci ze dobrze ze nie pposzlas do: 1. doradca klienta w avivie 5. call center w ing banku a reszta to byly super prace, wez sie dziewczyno ogarnij i probok jeszcze raz ale strzesz sie takich prac jak doradca klienta w jakis tam ubezpieczeniach, bedziesz musial chodzic i naciagac ludzi na rozne ubz.ktore wcali im nie s potrzebne, call center tez jest beznadziejne, ciagle bedziesz musila dzwonic albo tel.odbierac. powodzenia

racja pracowałam call center. to był koszmar :) dasz radę jutro. nie patrz na innych tylko na siebie. na resztę miej wyjebane, oni i tak nie grają żadnej ważnej roli w Twoim życiu.

Gość everywhere...
dzięki wam, dam znac jak mi jutro poszlo :)