Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zeberka1212

mam do niego napisać?

Polecane posty

Postanowiłam napisać do faceta ktory mi się bardzo podobał,rozmawialiśmy.Następną rozmowę zaczął on i kolejną także.Od kilku dni się nie odzywa.Nie wiem czy czeka na moj ruch? czy nie jest zainteresowany?Ja nie chce się narzucać,a dałam mu jasno do zrozumienia ,że zależy mi na nim? Mieliście kiedyś podobny przypadek?Jak sobie z tym poradziliście? czekam na wasze odpowiedzi, xoxo

Gość hmmm....24
no moglabys teraz ty sie odezwac. Niewiem w czym problem.

Gość xvcsca
jak mu zalezy to w koncu sie odezwie.

boje się ,że się nie odezwie ,bo nie che się narzucać,może myśli tak samo ,że jeśli mi zależy to się odezwę? Faceci czy jak wam zależy to będziecie odzywac się pierwsi czy czekacie na ruch drugiej strony?

Gość hmmm....24
i to jest wlasnie glupie myslenie, nie odzywacie sie bo siedzicie i czekacie az facet napisze pierwszy. mozna napisac raz, drugi, trzeci.. Ale na boga, co wam szkodzi napisac.. Sama jestem kobieta, ale czasami naprawde was nie rozumiem.

hmm ok, spróbuję jeszcze raz napisać pierwsza,jeśli pozniej on nie napisze,to mam jasny znak ze nie jest zainteresowany,dzięki!

Gość sprawa jest jasna
a czemu mialabys nie napisac? pisz, pisz :) ja tez niedawno zaczelam korespondencje na gg z facetem ktory mi sie podoba, ogolnie nie lubie pisac wole rozmowe na zywo, ale nie ma go czesto w moim miescie i kurde nie wiem jak tu rozmawiac piszac bo nie przyzywczajona jestem :P

Gość fgddgefdrf
jestem facetem to Ty powinnas teraz do niego odezwać