Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiziamizia1

dziwne dolegliwosci w ciązy, przejmowac sie czy nie?

Polecane posty

Gość kiziamizia1

Hej dziewczyny, Jestem na samym poczatku ciąży (5 tydzień). Bola mnie piersi, ciagle spie mam podwyzszona temperature ciala - ale oprocz tego mam jeszcze jeden niepokojacy objaw - jak sie poruszam (chodze, wstaje, siadam) to moje cialo ma takie jakby dreszcze, ale to nie sa takie dreszcze jakby mi bylo zimno tylko takie mini elektrowstrząsy, jak np przy grypie. Glupie uczucie i nie wiem czy to normalne. To jakby sie od glowy zaczyna i przechodzi przez gorne partie ciala, masakra. HELP Poki co jeszcze mdlosci nie mam, za to apetyt jak nie wiem co, nie moge wytrzymac 2 godzin bez porzadnego dania:) to tez jest troche meczace

Gość gfgfgfggffghfg
zupelnie normalne, ja az gesiej skorki dostawalam na poczatku ciazy

Ja już mam dwoje synów i z każdym inaczej ciążę przechodziłam więc to jest raczej normalne ale jak masz jakieś wątpliwości to najlepiej skonsultuj to z lekarzem prowadzącym

Gość kiziamizia1
takie prądy jakby mi magnezu brakowalo, pewnie nie ma sie czym przejmowac, ale ja panikara jestem bo 1 ciaze stracilam

Gość gieronimo
idz do ginekologa i opowiedz jakie masz objawy podstawowe badania i spisz spokojnie lepiej dmuchać na zimne każda kobieta reaguje inaczej, mogą to byc jakies objawy niedoboru , lub obniżonego stanu pierwiastków w organizmie 1 lekarz 2 badania kop w dupe gratis