Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsnGKh

poród Częstochowa PCK

Polecane posty

Gość dsnGKh

Czy któraś z was rodziła moze na 1000leciu?bo ciekawa jestem jak tam jest i ogolnie chcialabym sie wszystkiego dowiedziec co trzeba do porodu zabrac i czy za znieczulenie trzeba placic i zamawiac je wczesniej jakos bo nie mam pojecia a za miesiac rodze

witam :) nie do konca jestem osoba potrafiaca udzielic odp o ktore prosisz ale tez mnie ciekawia opinie na temat pck bo tez bede tam rodzic- tyle ze nie za miesiac a lada dzien :) bylam niedawno obejrzec caly ten przybytek i jest spoko. po remoncie wszystko wyglada cacy, kilka poloznych z ktorymi rozmawialam byla spoko a i opinie tez w wiekszosci sa pozytywne wiec chyba z calej czewy to najlepszy wybor. a tak z ciekawosci, kto prowadzi Twoja ciaze? ja chodze do Lemana

karteczke co trzeba do porodu mozesz wziac na miejscu (ja swoja juz gdzies posialam bo torba juz i tak gotowa) i przy okazji zapytac personel o wszystko co chcesz wiedziec. mnie jedynie sie nie podoba ze ze wzgledow sanitarnych odwiedziny sa wstrzymane ale z drugiej str to rozumiem- chodzi o to ze odwiedzajacy nie przestrzegali regulaminu i zarazali maluszki wiec to chyba dobrze ze ni bedzie dzikich tlumow odwiedzajacych

ja tam rodziłam i u Lemana właśnie, jestem b.zadowolona(choć było to 7 lat temu!).