Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moment zawahania

Warto iść na technika dentystycznego?

Polecane posty

Gość Moment zawahania

Dla wyjaśnienia to technik protetyk czyli wykonywanie protez zębowych itp. Waham się, proszę o rady. Chodzi o 2,5 letnią szkołę policealną

Gość mama-mia84
Moim zdaniem warto,jezeli masz zdolnosci plastyczne i trafisz do dobrej pracowni to mozesz niezła kase zarabiac

Gość Moment zawahania
Zdolności mam, moze wielka artystka nie jestem...w każdym razie zdałam egzamin i dostałam się, byłam już na zajęciach ale sama nie wiem czy warto...studiuje oprócz tego zaocznie i taki powrót do szkoły jest nieco dziwny

Gość wfewfeferfer
a ta szkola jest od poniedzialku do piatku czy w weekendy? ja studiuje farmacje, zostal mi jeszcze rok i myslalam zeby pozniej tez tego protetyka zrobic.

Gość Moment zawahania
Od poniedziałku do piatku. Ja jestem juz 3 lata po liceum, studiuje i jak przyszłam do tej szkoły to troche się zniechęciłam...takie przedłużenie szkoły a ja chyba jestem za stara...

Gość mam pytanieeeee
czy jest taka szkoła tylko,ze w weekendy ??

Gość Moment zawahania
Ja się dostałam do państwowej wiec jest pon-pt ale jest duzo prywatnych i tam mozna zwykle sobie wybrać tryb nauki, przypuszczam ze w same weekendy mozna tez, tak jak nma studiach

Gość zawsze mnie to ciekawiło
co ludzie widzą w grzebaniu innym w japach

Gość mama-mia84
3 lata po liceum i mowisz ze jestes za stara? Jestes młodziutka i szybko sie przyzwyczaisz. Ja jestem asystentka stomatologiczna od 6 lat i powiem ci ze protetyka to duza kasa :)

Gość mama-mia84
tech protetyk ni grzebie "w japie"

Gość ale jest to pochodna
praca grzebaniu więc nie pierdol

Gość mama-mia84
Ja na twoim miejscu bym nie rezygnowała.

Gość mama-mia84
"prawie -robi wielką róznice"

Gość Moment zawahania
Hmm mama-mia84 dzięki, chyba potrzebowałam trochę wsparcia, bo bardzo chciałam się dostać a teraz słyszę od znajomych ze to bez sensu, noi ten klimat szkoły , zniechęciło mnie trochę, ale nie zrezygnuje przynajmniej nie tak od razu. Protetyk robi protezy na zlecenie lekarza, to on grzebie w buzi :P

Gość licealistkazmarzeniami
Wiem, że trochę czasu minęło i autorka tekstu już pewnie skończyła szkołę, ale wiem, że wiele osób teraz szuka informacji o możliwościach i zaletach różnych szkół i kierunków (sama to robię, matury jeszcze lecą). Myślę o szkole policealnej w Płocku, talent modelarski mam, niestraszne mi pyły i co tam jeszcze w tym wszystkim jest. Może trochę alergie, ale będę się przed tym bronić :D "Grzebanie w japie" mnie tu urzekło i zaczęłam się zastanawiać jak to konkretnie wygląda. Na wielu stronach są informacje, że odlew robi ktoś w gabinecie, odlew dopiero przychodzi do TD i nie ma się styczności tak na prawdę z pacjentem (chyba, że przychodnia prosi o współpracę co nie zdarza się tak rzadko :o ).