Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grosikowa sprawa

Mam 150 zł do końca miesiąca

Polecane posty

Gość grosikowa sprawa

Mam tyle w portfelu na jedzenie dla jednej osoby na jakieś 22 dni. Przeżyje? Mam też jakis makaron, jajka, jakieś mięso w zamrażalniku.

Gość dfrrsrss
masz 6,50 na kazdy dzien. 1,5l wody w biedronce kosztuje 0,99 zl . Makaron zapycha a więc makaron z serem i cukrem np albo zrob sos do spaghetti bedziesz mial na kilka dni. jakies 4bulki na dzien ( kolacja sniadanie ) to daje około 1zł. jakoś dasz rade ;)

Gość Donata00
o kurwa głupia cipa z ciebie inni mają gorzej niż ty

Gość Czyński
na normalne sranie wystarczy

Gość gieronimo
kup kurczaka i masz zupę i mieso na kilka dni 1 dzień skrzydełka 2 dzień pierś 3 dzień nóżka 4 dzień pierś 5 dzień nożka to masz 5 dni plus rosół

Gość ovvo
czyli 100 zupek błyskawicznych z biedry za mniej niż złotówką + chlanie jeśli palisz to ilość zupek możesz zmniejszyć do 50 :D

Gość takiemojezdanieeee
Pewien pan postanowił że oduczy się jedzenia gdyż było za drogie. I wierzcie mi, dopiąłby celu gdyby nie przeszkodziła mu w tym nagła nieoczekiwana śmierć (zmarło mu się). :classic_cool:

Gość edffdfdfdfd
jak jestes ładna to za nadstawienie mi rowa bedziesz jadła codziennie schabowe

nie kpijcie co poniektorzy, oby wam bieda do garnka nie zagladnela - autorko dasz rade, tż tak mniewałam nie raz 6.25 na dzien, postaraj sie zaoszczedzic chocby 1 zl, zakupy rób w biedronce, pisz na kartce rozplanowanie posilku na tydz

Gość werwetrew
Max Zander vel Klaun Ja przeżyłem 12 dni z budżetem zerowym więc nie powinno być problemu z 10 dniami Jakimi 10? Jak ty liczysz? Mi wyszło 24 :classic_cool:

Gość no jaja
ovvo czyli 100 zupek błyskawicznych z biedry za mniej niż złotówką + chlanie jeśli palisz to ilość zupek możesz zmniejszyć do 50 w koncu cos mnie rozbawilo dzisiaj :D poradzisz sobie, u mnie bylo kiedys podobnie i udalo sie, zyje

Gość ja zyje za 300zl
ja postanowilam zacisnac pasa, bo mam 2 tys dlugow, ktore musze splacic. Nie ma na oczym oszczedzic, bo zarabiam wlasnie 2400zl i po oplaceniu wynajmu, czynszu i rachunkow zostaje mi 800zl na jedzenie. Nic wiecej na oszczedzanie. Wiec postanowilam zacisnac pasa i na jedzenie zamiast 800 wydac tylko 300zl miesiecznie, a 500 odkladac. I zyje tak sobie od lipca teraz leci 3 miesiac. Schudlam 17kg, ale juz skurczylam zoladek. przynajmniej mam oszczednosci,m ale za duzo schudlam i nie mam w jakich cicuhach chodzic, bo wszystko ze mnie spada. Ale chociaz zaraz space caly dlug i bede mogla wrocic do normalnego zycia.

Gość hahahahah
podaj mi nr konta to wysle Ci 50zł bedziesz miała na tydzien