Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amzatia

NO JA JUŻ NIE MOGE :o

Polecane posty

Gość Amzatia

Mam już tego serdecznie dosyc... Mieszkam za granica, siedzi tutaj tez moja siostra, brat, kuzynka, ale wszyscy mieszkamy osobno. Chodzi o to, ze moja siostra, wciaz mnie ciaga za soba, choc jest 8 lat starsza. A to na kawke z jej przyjacioleczkami, a to na pizze, a to na spacer :o Jak odmawiam, to mnie jedzie z gory na dol, ze jestem len, zebym sobie siedziala w tych swoich zasranych czterech scianach jak ten dzikus itp. A jak juz dam sie namowic dla swietego spokoju, to jestem sfrajerzona przez nie. A to na zakupach mam dzwigac koszyk, a jak jest gadka, to ja nie istnieje, nawet sie do mnie nie odezwa :o Ona nie rozumie, ze mnie te towarzystwo, starszych o srednio 10 lat lasek, nie bawi, nie mam ochoty :o Najgorsze jest to, ze w sobote moja siostra ma swoje baby shower, bo jest w ciazy, no i ja ide, bo nie wypada nie isc. Mam upiec torta, kupic soki, wymyslec zabawy... Mialo byc tak, ze przyjedzie po mnie facet jednej z dziewczyn, bo do niej jest ok. 10 km drogi, ale dzisiaj mi pisze, ze on nie moze przyjechac, bo jedzie po inna dziewczyne, i zebym przyjechala autobusem. Ale ja nawet nie mam autobusu z domu pod dom, a jak mam isc z tortem i kilkoma kartonami sokow tyle drogi? nierealne to jest! Napisalam to tej dziewczynie, i napisalam, ze przyjade z moja siostra, a ta do mnie z wyrzutem, ze MUSZE byc wczesniej, bo MUSZE jej pomoc :o Mam juz dosyc. Teraz odmowic nie moge. Mam ochote kazdej powiedziec kilka slow, i wiecej ich nie widziec :o

Gość Donata00
naucz się kurwa mówić NIE!!! powiedz że nie idziesz i koniec

Gość Amzatia
zwykle mam swoje zdanie, jestem zupelnie inna, ale moja siostra to taki typ kobiety, ze mi strasznie matkuje, i jak sie z nia nie zgodze, to robi ze mnie posmiewisko, i ta najgorsza, dzwoni do mamy, skarzy, obgaduje, duzo dopisuje, a wszyscy sluchaja jej, bo jest starsza, jest w ciazy itp... :o