Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JENOT

Potrafię odaleźć własciciele każdego numeru tel

Polecane posty

Gość JENOT
Dobra jak chcesz sprawdzę ci numer który podałeś

Gość no masz i dzialaj
sprawdzaj ,powodzenia zycze

Gość JENOT
Do jutra wszystkim idę spać

Ja przestałam się zastanawiać bo to absurdalne jest wręcz. Elektronika mi zawsze numery odwala, przynajmniej się nic nie popsuło tym razem:) Jaki Jenot dobry się zrobił :P Ktoś mu na ambicję wjechał albo jutro i tak tu się nie pojawi :D

Gość JENOT
Będę będę nie bój się

Gość ja moge podac twoje
bez numeru tylko po niku z kafe chcesz :D ?

Gość JENOT
no widzisz tak też można hehe

Gość ja moge podac twoje
nawet jak nie chcesz to masz Marek Bławat 89-632 Czyczkowy, ul. Czarnowska 5. TELEFON: 698-035-250 co do tematu to nie ma takiej mozliwosci abys mogl podac dane kazdego abonenta. pewnie zbierasz numery osob ktore bedzie nekal smsami.

Gość JENOT
no brawo tak to każdy potrafi, ale ja potrafię zrobić to czego byś się nie spodziewał

Gość no masz i dzialaj
idz idz chlopie przespij te swoje banialuki :) moze sie pojawic mowiac ze to tylko 24h uplynelo a on potrzebuje 48h :D

Gość ja moge podac twoje
tak myslalem ze jestes jakims dzieckiem to twoj profil jak rozumiem :D ? http://pl-pl.facebook.com/people/Marek-B%C5%82awat/100001585819042 kolega z podstawowki ci sprzedal kit ze dane kazdego abonenta moze miec ? a ty dales sie zlapac a za toba durne baby z kafeterii :D

Gość JENOT
a nie zbieram numerów bo nie mam 14 lat i nie bawię się w taki rzeczy

Gość JENOT
hehe no niestety to nie mój profil

Gość JENOT
ja mam 20 lat

Gość ja moge podac twoje
ja sie spodziewam nawet najwiekszych glupot wiec jak sie zsikasz za chwile do lozka to tez sie nie zdziwie :D wez sie dziecko opamietaj bo mama przegladnie komputer i wpierdoool spusci na gola dupe :D danych wszystkich abonentow nie da sie uzyskac nawet jesli ktos pracuje w danej sieci komorkowej to nie moze sprawdzic wszystkich numerow z tej sieci.

Gość kalaputka
wszystkie wasze rozmowy sa nagrywane w siec.kom na rzecz pol i spec służb ,a gostek jak jest hak albo spec.s to dla niego to jest nic ale troche za duzo czasu potrzebuje wiec nie jest spec ani hak moze miec dostep do tzw bazy w siec.kom lub administracji .

Gość no masz i dzialaj
dlatego czekam niech poda co i jak ,bo kozaczy i szczeka jakby mu bude palic chcieli zli ludzie :D

Gość ja moge podac twoje
nic nie poda. chyba ze sam siebie za pyta pod innym nikiem o numer i sam sobie odpowie i sam siebie publicznie zareklamuje ze za 20zl to super sprawa a durne baby lykna.

Gość no masz i dzialaj
reklama dzwignia handlu ,spadam :D

Gość pozdrawiamSrodkowymFBA
Wystarczy miec zaufanych znajomych w policji , a mozna ustalic WSZYSTKO!!!! Nie slyszeliscie nigdy o tym , ze policja czasem nawet z nudow podsluchuje rozmowy telefoniczne?????????? ale czesto tez aby miec na upatrzonego delikwenta haka! To jest panstwo w panstwie i KAZDY moze byc inwigilowany!!! Mam za duzo mundurowych in my famili!!!!

Gość kalaputka
nie poda danych jezeli ktos ma nr na karte ale uwaga pol i spec.s potrafia to zrobic np na podstawie barwy glosu i namiaru na mieszkanie +- 5 m ale na to musza miec zgode prokuratury.

Gość hcvkdhfkvfd
a ja myślę, że może ustalić. Od 3 lat mam telefon na kartę, nigdy nie podawałam go nigdzie ze swoim nazwiskiem, nie mam konta w żadnym banku, moje maile są na stary numer, nie rejestrowałam się nigdzie podając swój nr a często dzwonią do mnie różne osoby (przeważnie aby wcisnąć jakiś gówniany produkt) i rozmowę zaczynają "Dzień dobry, czy rozmawiam z ******** ********?" Więc ja się pytam... skąd oni do chuja wiedzą jak ja się nazywam????

Gość ja moge podac twoje
najczesciej wiedza z urzedow. moze masz podany numer w urzedzie skarbowym. gdy go tam podalem to banki zaczely mnie nekac reklamami produktow. numeru kazdego abonenta ustalic sie nie da znam sie na tym. policja nie moze sobie rozmow podsluchiwac kazde zapytanie do bazy nawet o numer rejestracyjny samochodu przez drogowke jest odnotowane to samo z zapytaniami o numer gdzie trzeba jeszcze miec podstawe. ten temat to proba zwyklego wyludzenia kasy.

Gość kalaputka
wszystkie takie osoby bazuja na znajomosci w siec.kom oni tez moga nam.z dokl jak podaja do 50m oficjalnie bzdura do kilku i masz odpowiedz blok nr mieszkania a dalej to juz proste ja w ten sposób dorwalem zlodzieja który ukradł mojej żonie tel samsung ,zmienil karte ,dal swoja i to go zgubilo bo baran nie wiedzial ze tam jest opcja wysylania sygnalu na mój nr a dalej namiar na niego to juz byla pestka ,tel odebralem dostal lomot i dlugo nie wyrwie zadnej pani torebki .Uwaga nowsze samsungi maja taka opcje tylko trzeba ja uruchomic !!!!!!1

Gość kalaputka
polega to na tym ze w chwili wymiany karty na inna po wlaczeniu tel automatycznie wysyla sygnaly na nr tel który wczesniej zostal podany ,zlodziej o tym nie ma pojecia a dalej to juz prosta sprawa!!!!!!!!

Gość JENOT
Widzę że wasze spekulacje są niezwykle rozbudowane, ale sprawa jak dla mnie jest prostsza niż się wam wydaje

Gość no to gdzie są
dane osoby, która podała nr? Juuuutro jutro z jenota będzie fuuutro

Gość zaraz ktoś ci poda
tel, swój albo znajomego. ty głupia krowo.

Gość urząd kontroli skarbowwej
ja za to podam ci wysokość podatku, jaki winieneś zapłacic od dochodów z nieujawnionych źródeł :P

Gość zaraz ktoś ci poda
NIE MAM DOCHODÓW Z NIEUJAWNIONYCH ŹRÓDEŁ I MOGĘ TO W KAŻDEJ CHWILI UDOWODNIĆ PRZED PRAWDZIWYM URZĘDEM SKARBOWYM, NIE MAM NIC DO UKRYCIA A CIEBIE ZASKARŻE DO SĄDU O POMÓWIENIE.