Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość futbolmojelove

on nie podziela mojej fascynacji piłką nożną :/

Polecane posty

Gość futbolmojelove

wiadomo, był mecz PL-GER no i.... końcowka meczu, aż wstałam z kanapy niedowierzając, że jest 2:1 a potem ten nieszczęsny karny! normalnie ścieło mnie z nóg, padłam na kolana przed tv z rękoma na głowie nie mogąc dojśc do siebie, a ON popijając piwko stwierdził, że jestem NIENORMALNA!! nie rozumiem, gdyby tak zachował się Jego kumpel byloby ok, ale ja już nie mogę! nic nie poradzę na to, ze budzi we mnie to tyle emocji nie do opanowania, generalnie nie jestem jakims babochlopem, ubieram się kobieco, mam długie wlosy, noszę szpilki na codzień. wkurzył mnieeee!!!!!!!!!!! dlatego, ze jestem kobietą nie mogę oddawać się emocjom podczas meczu?

Gość prof Tarnowskierskierw
Jaki kurwa nieszczesny karny??????????? Ja tez emocjonalnie do tego podcjodze..

Gość futbolmojelove
wróc! jasne, że nei karny!!! rozmawiałam przed chwilą o karnych stąd przejęzyczenie

Emocjonalnie podchodzisz do tefo. Ok ,ja tez. Ale to troche chujowe ,jak kobiety sie pilka nozna interesuja...

A wiesz ,co to spalony?? Jesli tak,to z checia wulize ci vagine:).

Gość futbolmojelove
ostatni post ignoruję , a co do przedostatniego : dlaczego ch...we?? a facet może gotować i być szefem kuchni?

Moze. Moje subiektywne zdanie jest takie,ze to chujowo jak dziewczyna interesuja sie pilka,polityka albo grami...

Ja też myślałam, że dostanę zawału ;). Ale i tak się cieszę z remisu, obawiałam się, że będzie 5:0 dla Szwabów;P. Nie przejmuj się. Nie jesteś poj...ana. Sport też jest dla kobiet :)

Gość anonim 20
Prawdziwa kobietka ma w doopie pilke nozna i woli w tym czasie przegladac ciuszki na allegro.

Gość futbolmojelove
wstyd powiedzieć, ale nie dawałam naszym zbyt wielu szans dlatego jak strzeliliśmy 2go gola to mi podskoczyło ciśnienie, że niemal zaczęłam się modlić do tv :D jak sobie tak pomyśle, to mamy remis,więc jakiś postep jest to może za mego życia doczekam się jakiegoś małego pucharku?? ;)