Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawdzona&odrzucona

Koooooooooooocham go!!!!

Polecane posty

A on mnie nie chce już :(

Gość bez odbioru___
takie życie, porozmawiaj o tym jutro ze szkolnym psychologiem - doradzi, pomoże... :classic_cool:

haha-hihi sama skonczyłam psychologie a na szkołe jestem zdecydowanie za stara. przejebane to życie :(

Oh, to długa historia. To mój były. Rozstaliśmy się. Teraz, po dwóch latach zobaczylismy sie znowu na pewien dłuzszy okres czasu. O ile wczesniej nie byłam pewna czy tesknie, tzn teskniłam, ale nie chciałam wprowadzac zamieszania, on w nowym zwiazku ja tez... O tyle teraz jestem pewna. Powiedział mi wprost, ze teskni, ze lubi, ze wspomina. Ale ze nie bedziemy juz razem. Wariuje :o

Witam w klubie. Sam jestem wariatem od ... Urodzenia? Chciałbym Cię uspokoić. To nic strasznego.

Przepraszam, a który ten poziom ? Bo "jak chcesz wejść do klasy A popracuj jeszcze w klasie B i C" :D

Gość BetowenII
Siostrzany seks Eh...znam to uczucie. Kocham kobiete,ktora smieje sie zmoich zalotow. Chce bronic ja swoja miloscia. Pokazac to czego oczy nie widza. Osiagnac nastepny poziom. Nirvane uniesienia. jesteś żałosny i przynosisz wstyd innym mężczyznom weź sie ogarnij stary osiągasz efekt odwrotny do zamierzonego