Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnik2222

co o takiej osobie myslicie?

Polecane posty

Gość pytajnik2222

mieszkam ze wspollokatorka zeby bylo taniej ostatnio kupilam na wyprzedazy ladny zakiet i kolezanka widziala jak przymierzylam a ja palnelam ze nie wiem czy bede w nim chodzic to ona zaraz daj mi daj go ja powiedzialam ze zobacze nastepnego dnia ona dala mi bluzke i mala torebeczke te rzeczy nie byly mi potrzebne ona dostala te rzeczy od kuzynki za darmo dajac rzeczy przypomiala mi o zakiecie powiedzialam ze bede w nim chodzic od niej torebke polozylam na stole na nastepny dzien torebke zabrala ja za zakiet zaplacilam a ona go chciala za darmo dajac mi w zamian rzeczy ktore sama dostala za darmo

Gość dfsfew
ja mysle ze masz z głową i że masz debilne problemy. widac ze jej sie zakiet podobał i go chciała. no i?

Gość pytajnik2222
nie moge spac bo ona obmawiala mnie przed 2 godzinami do swojej matki jaka to ja jestem nieslowna ze obiecalam jej zakiet a nie dalam a ona mi dala bluzke i torebke itp. u mnie dopiero pierwsza w nocy dochodzi

Gość pytajnik2222
chodzi mi o to ze jest bezczelna ja zaplacilam za zakiet a ona go chciala za darmo dajac mi bluzke ktora sama dostala za darmo !!! to nie pierwszy raz juz tak chciala ciuchy ode mnie za darmo

Gość dfsfew
powazna sprawa. trzeba było nie brac torebki a sprawe z zakietem postawic jasno. "żakiet" hihihihihi^^

Gość dfsfew
no to może nie wiem. wyświeć jej cenę. 30 zeta czy cos i zakiet jest jej. i po problemie. ""mamo, tato, przeprowadzam sie. wspóllokatorka chciala mnie porobic na zakiet. ZA DARMO go chciała. a ja zapłaciłam przeca. no. "

Gość dfsfew
swoja droga zastanawiam sie jak wy chodzicie ubrane, skoro dzien w dzien sie wymieniacie. wspolokatorka ma od kuzynki, potem daje tobie... boze, ja godzinami szukam pierdoły po sklepach a u was przerob niezły

Gość pytajnik2222
wkurzyla mnie i tyle ciagle cos chce to czy tamto jak dziecko

Gość pytajnik2222
widzisz ale ja kupilam zakiet z River Island a mieszkam w Londynie i wcale nie byl taki tani chociaz przeceniony 15% wiesz ja mam 2 pekate szafy w pokoju ciuchow z markowych angielskich sklepow wiec nie pisz mi tu ze ja ciuchy po kims nosze good night

Gość jesteś zbyt głupia
by żyć 🖐️

Gość no i co z tego koorwa
wiesz jakie ja mam problemy ze wspollokatorami? :O I zero perspektyw na wlasne mieszkanie

Gość no i co z tego koorwa
masz dwie pekate szafy markowych angielskich sklepow. Ciekawe jakich, pewnie Primark i Matalan. Bo chyba nie powiesz mi, że ubierasz się w Harrodsie czy Selfridges. A nawet jeśli ubierasz się w droższych sklepach niż Primark, to wiedz że River Island, New Look, czy nawet Topshop, to NIE są markowe sklepy, tylko zwykłe sieciówki 🖐️ I jeszcze jedno - nie żakiet, tylko MARYNARKA !!!!!