Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cink ciank cionnk

Dzisiejsi studenci mają przerąbane

Polecane posty

Gość cink ciank cionnk

właśnie ide na studia i musze powiedziec ze 80 proc moich znajomych idzie na zaoczne żeby pracować. kurde, jest taka bieda że już musimy sobie młodość odbierać żeby mieć co jeść. a gdzie studenckie życie? gdzie młodość? wszystko przez tuska, kryzys i podwyższony vat. dziekuje bardzo

Gość cink ciank cionnk
:-D

Gość cink ciank cionnk
wtf is pośredniak? mhm. podejrzewam że nie chciało im sie uczyć wiec sie nie dostali na dzienne i beda do końca życia świecić dyplomem wyższej szkoły muminka i buki.

Gość greta.
ja tam studiuje dziennie na politechnice i pracuje na pol etatu i na imprezy tez starcza mi czasu... Jak sie chce to mozna :P

Na dziennych też można pracować jak się chce, nie widzę problemu...

Gość Oczywiście że
ten 1% VAT potrafi kompletnie załamać budżet studenta.Większość hanlowców,producentów i tak wzięło ten fakt na swoje klaty.A poza tym 1%VAT więcej to jest 1/2 puszki piwa miesięcznie mniej.

dzisiejsi studenci sa kształceni, czytaj ograniczani przez naród narzucaniem pewnych małowartościowych jednostek wiedzy, ktora jest im potrzebna tylko i wyłącznie, by wiedzieli jak służyć panom ze szczytu piramidki, być pionkiem w tym całym systemie ... amen

Gość a co studiujesz na politechnic
e??? to ciekawe , że masz czas.

Gość dzikakaczka
buahahahahahahaha właśnie dzis jest dobrze, kiedys mało kto szedl w ogóle na studia, w czasach mojej mamy np. po maturze czy tam zawodówce szlo sie do pracy i tyle. To ostatnio powsatala taka fanaberia, że każdy na studia idzie, a na nich sie opierdala, ale widze że powowli wraca normalność. Gowniarze 20letni chca byc traktowani jak dorosli, a jednocześnie chca sie zaczowywac jak dzieci. Dorosłośc to odpowiedzialność, trzeba juz samemu dbac o siebie. Dla niektórych studia to kolejna klasa liceum...

JAK KTOŚ MA KASOWNYCH RODZICÓW TO IDZIE NA DZIENNE A JAK NIE TO IDZIE NA ZAOCZNE TAK JAK JA.SAMA MUSZĘ SOBIE ZAROBIĆ I NA WŁASNE UTRZYMANIE BO INACZEJ W SAMYCH GACIACH BYM CHODZIŁA BO BIEDA W DOMU.

Też jestem na dizennych, pracuję i sama się utrzymuję. To nie jest jakiś wielki problem. A moim zdaniem z dziennych studiów wyniosę dużo więcej, nie chodzi mi tylko o papierek...

Gość lessi co studiujesz
dlaczego nie operujecie kierunkami? Przeciez to róznica jesli ktoś studiuje medycyne a ktoś inny politologie.

Gość no więc nie porównuj sie ze
studentami z medycyny, prawa lub inzynierii. Są kierunki takie jak Ty leessi studiujesz i możesz podjąc prace i chwała Ci za to ale są kierunki, gdzie jest to wykluczone.

ja studiując dziennie mialam stypednium i pracowalam jako asystentka na uczelni wiec... robilam cos co dawalo mi przyjemnosc i kase... troche nauki - i nie trzeba szukac pracy - no chyba ze studia to wg ciebie tylko zabawa i nie wazne na co zalicza sie tylko ze sie zalicza...

Poza tym zapewniam Cię że prawo to stosunkowo łatwy kierunek, na pewno łatwiejszy od mojego. Zaliczyłam 2 pierwsze lata, ale na razie zrobiłam sobie przerwę. Stwierdziłam że wszystkiego na raz nie uciągnę.

dzisiejsi studenci beda sie uczyc 5 lat glodowac i kombinowac kase a potem dostana 2tys na reke - wiec po chlere studia ?