Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaciusiaMilusia

Rzucam studia po 1,5 roku.... jest ktoś, kto rzucił studia i nie żałuje?? co rob

Polecane posty

Gość MaciusiaMilusia

Hej... Obecnie jestem na dziekance. studiowałam kierunek medyczny. Ale w sumie powiedzmy szczerze nie o tym marzyłam... Zawsze chciłam iśc na pedagogike... jednak krytyka ze strony innych, że nie będzie pracy itd sprawiła, że porzuciłam swoje marzenia. Zachorowałąm też przez szkołę na anoreksje bulimiczną. Wszystko spowodowały nerwy, chęć pokazania innym , że dam radę.. Spałam po 3 godziny, bo ciąle ,,kułam" i co z tego, że z średnią ponad 4 jak zfiksowałam.... Do tego stopnia, że bałam się wejść na wydział... wyjść gdzie kolwiek. Egzaminy śnią mi się do tej pory, że mnie profesorzy, studenci wyśmiewają, że sobie nie radzę. Budze się z krzykiem pomimo, że nie byłam tam od marca. Czuje, że wszystkich zawiodłam... jest ktoś, kto rzucił studia i nie żałuje???

Ja akurat studiuję to co jest moją pasją czyli Logistykę ale moja koleżanka wczoraj po 2 latach rzuciła studia i jest szczęśliwa bo to nie było jej pasją.Od przyszłego roku zaczyna to co ją pasjonuje:-)Więc głowa do góry i rób coś z sercem:-)

Gość doniczkkka
można wiedziec, co studiowałaś??? Ja w tym roku idę na studia... Wahałam się między pielęgniarstwem, a ekonomią.... Pielegniasrwto, bo bardzo chciałabym pomagac ludziom, interesuje mnie medycyna, ale z drugiej strony nie znoszę widoku krwi i innych wydzielin, jestem "miękka"... Ostatecznie wybrałam ekonomię, bo czuję,że mogłabym pracowac w jakiejs firmie, chciałabym specjalnosc związaną z finansami ukończyć... Ale też się martwię,że po pierwszej sesji będę żałować ,że jednak nie wybrałam pielegniarstwa. Sama nie wiem:(

Gość ona 28l.
To ze skończy się studia to wcale nie daje \Wam pewności, że będzie dla was praca. Jak chcesz skońćzyć pedagogikę i być opiekunką do dziecka, bo w szkole liczba miejsc jest ograniczona, chyba że ktoś z rodziny jest dyrektorem- to twój wybór... Owszem potrzeba fachowych opiekunek....i można założyć swoje przedszkole :))

Gość MaciusiaMilusia
studiowałam fizjoterapie- marzenie rodzinki... a chciałabym surdopedagogike , pedagogike specjalną. Pracuje jako opiekunka, pracowałam już w tym z kilkoma dziećmi i wiem, że to moje spełnienie..... Tylko boje się postawić kroku w przód.

Gość 344444444444
fizjoterapie i tak przezywalas? ja koncze i w sumie nie ma tam nic bardziej sreesujacego niz na innych studiach

Gość ja rzuciłem po
pierwszym semestrze jak doktorantka zaczęła się do mnie dobierać (w kółko tylko na mnie zwracała uwagę i cały czas musiałem chodzić na konwensatoria na których byłem z nią sam na sam):-(

Gość MaciusiaMilusia
3444444 jak dla kogo... Uwierz, że co uczelnia to inna nauka. a może jesteś tak inteligenta/ny. Mi jakoś nauka wszystkich nerwów z neurologi przebieg i łacina nie wchodziły. widocznie jestem ciemna...