Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haidii

USG- TRÓJMIASTO!

Polecane posty

Gość haidii

Witam, wczoraj miałam mieć przeprowadzone badanie USG w profeminie wczęsniej byłam bardzo zadowolona z USG u doktora Olszewskiego jednak wczoraj drzwi były zamknięte na 4 spusty, telefony nie odbierane i żadnej informacji na stronie czy nawet na drzwiach . Nie byłam jedyną oburzoną pacjentką która modliła się pod ich drzwiami.. Muszę teraz znaleźć innego lekarza do którego pójdę na badanie USG, czy może któraś z Pań z Gdańska i okolic jest w stanie mi kogoś doradzić polecić? Czytałam opinie i dobre, i złe o dr Deoring i prof. Preis, jednak opinie są sprzed nawet 4-5 lat w tym czasie dużo sie zmienia. Przepraszam jeżeli był taki temat na forum, nie znalazłam na najbliższych stronach. A szukanie po innych forach to jak igły w stogu siana ponieważ raczej znajdywałam stare wątki, a potrzebuje świerzych informacji, ważne jest dla mnie by lekarz dokładnie obejrzał moją małą i potwierdził po zwykłym ginekologu i po profeminie że faktycznie wszystko jest w porządku. :) Pozdrawiam serdecznie i DZIĘKUJĘ za odpowiedzi i udzieloną pomoc !!!

Gość haidii
upup

Gość węzełek
świetna jest dr Beata Brzóska w Invic' cie i sprzęt mają bdb

Gość węzełek
tylko terminy minimum 2 tygodniowe :(