Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niki08

i co dalej???????

Polecane posty

Gość niki08

dał mi nadzieję że mogę z nim być. Był moją pierwszą i jedyna miłością. Zostawił. Po latach odnowił kontakt. Ja wtedy miałam narzeczonego a już wkrótce męża. Tamten spotykał się ze mną mówił że żałuje że mnie zostawił, że mnie kocha, że jestem ważna itp. Było mi cudownie. Uwierzyłam że będę z nim na zawsze. Trwało to jakieś rok.. Kiedy oznajmiłam że odejdę od męża by być z nim wszystko się zmieniło. Mówił że nie chce się wiązać że nie jest gotowy, itp. Po jakimś czasie zaczął się spotykać z innymi ale mi o tym nie powiedział. Potem zerwał smsem mówiąc że nigdy nic nie czuł i że jestem tyko zwykła kur*. I że on znalazł już nową dziewczynę którą kocha nad życie a ja byłam tylko do jednego. Bardzo mnie zraniły te słowa. byłam gotowa dla niego poświecić wszystko a on się odwrócił ode mnie. Mimo że minął jakiś czas od kiedy po raz 2 mnie zostawił nadal go kocham i jestem bezradna. Ni umiem sobie poradzić z życiem. Mąż mi wybaczył jesteś,m z nim nadal ale cały czas w sercu mam tamtego. Udaję że mnie nie obchodzi ale jestem rozsypana na kawałki. Czasami nie chce mi się już żyć. Ciężko mi z tym wszystkim.

Gość niki08
haloooooo jest tu ktoś?

Gość karaoke-oke-oke
Kochasz człowieka, który sie toba bawił? To nie miłość. Miłość aż tak ślepa nie jest. To twoje wyobrażenia w stylu "co by było gdyby...." Masz męża, zajmij się swoim związkiem, a nie myslisz o innych. No, chyba ze lubisz jak faceci się toba baiwa i mówią że służysz tylko do jednego celu...