Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tubes

Za m-c mój slub kto jeszcze?:)

Polecane posty

8 października odbędzie się mój slub, nie moge się doczekać z drugiej strony żżera mnie stres, kto jeszcze ze mna oczekuje tego dnia?:)

Gość glamour_lady_25
ja oczekuje ale na 1 października

I jak tam samopoczucie? jak przygotowania? Ja jestem przed spowiedzią, musze się w koncu wybrać, ogólnie zostało jeszcze pare drobnych spraw do dogrania jak wybranie menu, zamówienie ciast do paczek, piosenka dla rodziców, prezenty dla rodziców, organza do korony, zakup napoi, ustawienie stołów i gości. Odliczam dni a stresik wzrasta :)

Gość glamour_lady_25
no my tez wieszkosc zalatwione. zostały nam napoje, wizyta w USC, spowiedź (ale tylko jedna bo mieszkamy razem), i musze znalesc soie jakies bolerko lub cos bo bedzie chlodno (z tym mam mega problem, bo nic z ,,narzutek" mi sie nie podoba:))

Skąd wiesz że będzie chłodno?:) Ja się nastawiam, że będzie piękne słonko:) Moja znajoma w zesżłym roku jakos po 15nastym października brała ślub i było 25 stopni:)

Gość glamour_lady_25
to pozazdrościć tylko farta:) niestety ja jestem realistką i decydując sie na ślub w październiku brałam pod uwagę możliwość nieciekawej pogody. Wiadomo marzy sie piękne słoneczko i przynajmniej 20 stopni, ale twardo stąpając po ziemi licze chociaż na brak deszczu i co najmniej 15 stopni:) tak czy siak wole sie ubezpieczyc czymś do narzucenia i nie trząść sie z zimna w kościele:D

ja niby tez w razie czego mam sobie wypozyczyć bolerko, choć powiem Ci, że lepiej jak będzie troszkę chłodniej niż make up miałby spływac:) Ja decydując sie na paździenrik akurat liczę na dobrą pogodę:) Tymbardziej, że im bliżej listopada tym przez ostatnie lata ładniej się robi, pamietasz ostatnie 1 listopady? Słonko, zero śniegu itp.:) Też nie chciałabym deszczu to chyba najgorsze:) Macie wesele jednodniowe czy dwu?:) Sukienka już po przymiarkach? Ja na moją czekam, w tym mcu ma być w salonie:)

Gość glamour_lady_25
wesele mamy dwu dniowe, suknie wypozyczam i na przymairki ide za tydzien. a ty kupujesz kiecke??

Ja też mam wesele dwudniowe:) Suknie mam wybraną w marcu, zamówioną w czerwcu, teraz ma przyjść do salonu:) Za suknię płacą mi rodzice, wesele natomiast jest pół na pół, rodzice moi i narzeczonego. Nie mogę sie doczekać aż ją ubiorę. :) Na drugi dzien tez juz mam sukienke:) Masz 25 lat?:) Bo ja tak:)

Gość glamour_lady_25
no ja też mam 25:) na drugi dzień niestety jeszcze nic nie znalazłam, ale planuje wielkie poszukiwania na ten weekend. musimy jeszcze zaniesc obraczki do grawera

My obraczki w zeszłym tygodniu zamówiliśmy i ustalilismy grawer:) Najgorsza dla mnie ta spowiedź chyba:O Jaka będziesz mieć sukienkę?:)

Gość glamour_lady_25
klasyczną, w kształcie litery A z kryształowymi aplikacjami, trenem. niestety zdjęcia nie posiadam:) a ty??

Gość mała jasna_28
Cześć dziewczyny :) ja też ma ślub za miesiąc, 8 października. Podobnie jak Wy nie mogę się doczekać, choć zaczyna nas łapać lekki stres z narzeczonym.. Odebraliśmy dzisiaj obrączki, piękne są.. Suknia będzie gotowa za jakieś 2 tyg, na poprawiny już mam kupioną, buty i biżuteria też już skompletowana. Został jeszcze ubiór dla narzeczonego, wybór menu, dekoracji samochodu, kościoła.. Też nas czeka jedna spowiedź bo mieszkamy razem od ponad roku. No i musimy jeszcze wybrać miejsce na podróż poślubną,bo chcemy jechać od razu po weselu.. Myślałam o Wyspach Kanaryjskich, ale ceny w październiku są b. wysokie.. A Wy gdzie się wybieracie?