Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usia siuisisa

o co chodzi na fb

Polecane posty

Gość usia siuisisa

jakas nowa gra babska jest cos w cm podaje sie w statusie , o co chodzi? kto wie

Gość usia siuisisa
up

Gość usia siuisisa
helol?

Gość podaje sie długość
penisa kochanka i czas jai zajmuje robienie loda

Gość usia siuisisa
no co Wy naprawde ? moja kolezanka wpisla 40 cm i 40 min masakra :D

Gość kicia miazia
Możemy się pobawić jak zwykle... Drogie panie i panienki, znowu nadszedł czas aby wzbudzać świadomość o raku piersi. Pamiętamy akcje z wcześniejszych lat, kiedy pisałyśmy na tablicy kolor biustonosza, czy tez o miejscu, gdzie zwykle kładziemy w domu swoje torebki. W tym roku robimy coś innego.Na tablicy podajemy w cyfrach rozmiar swoich butów i dalej piszemy cm po czym dodajemy czas, jaki nam zajmuje zrobienie włosów/fryzury. Pamiętajmy, ze w latach ubiegłych w akcji wzięło tak wiele kobiet, ze nawet w dziennikach telewizyjnych, radiowych i prasie o tym mówiono. Ponawiajmy wpis na tablicy, aby przypomnieć wszystkim, dlaczego to robimy. Nie tłumaczmy żadnemu mężczyźnie, co nasz wpis oznacza. Niech się sami domyślają. Skopiuj te wiadomość i wklej do skrzynek wszystkich swoich koleżanek/przyjaciółek. Zróbmy akcje większą, niż ubiegłoroczna. Ja zrobiłam swoje teraz kolej na Ciebie! Do dzieła i pozwólmy sobie wywołać ponownie ciekawość panów i ich domysły ..