Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miraculum5

siteslinkus.com znacie coś takiego?

Polecane posty

Gość Miraculum5

Znacie tę stronę? To niby jakaś firma zajmująca się zlecaniem pisania tekstów zdalnie... Ale nie wiem czy to nie jest jakaś podpucha...

Gość cyrylica
NIE WYPEŁNIAJĄC zadania testowego do końca zamknęłam formularz. Po kilkunastu minutach dostałam powiadomienie mailem, że zadanie testowe wykonałam poprawnie. I otrzymałam dostęp do "zleceń". Przed wypełnieniem zadania testowego jest informacja, że tematy zleceń można wybierać. Wygląda jednak na to, że nie. Nie ma listy tematów. Klikasz: wybór zlecenia i otwiera ci się tylko jedno. Nie możesz wybrać innego zlecenia dopóki nie zrobisz otwartego. Kwota za zlecenie jest duża. Trochę zbyt duża, aby było to możliwe... ale zobaczymy. Wykonam to jedno i spróbuję wypłacić pieniądze.

Gość gunit
Witam Ja wykonalem zlecenie podejrzewam ze wszyscy mieli takie samo zadanie czyt wklejac link do tematow w nazwie ktorej znajduje sie slowo Death..za zlecenie placa niby 484 zl..Wyslalem te linki i napisalem dzisiaj maila czy moje sprawozdanie doszlo(wyslalem je wczoraj) po czym dostalem maila o tresci "Szanowny użytkowniku, z powodów technicznych nasz serwis zawiesił swoją działalność. Proszę nie brać nowych zleceń oraz zaprzestać pracy nad już wziętymi zleceniami. Przepraszamy za powstałe utrudnienia. Z poważaniem, administrator serwisu." Wiec podejrzewam a raczej jestem pewny ze ta strona to zwykly kant i nic wiecej..Gdyby rzeczywiscie byla zawieszona to taka informacja powinna przyjsc juz dawno na mojego maila

Gość bombelo
poza tym te linki, które każą wklejać to spamy! to jest podejrzane...

Gość gunit
Nic nie wypelniajcie bo to po prostu zwykly kant i tyle..Proponuje najpierw wyslac maila do Pomoc techniczna użytkownikom: webowiec.adm@gmail.com i zaraz przyjdzie mail z wiadomoscia ktora wczesniej tutaj skopiowalem..pozatym nikt by nie zaplacil tyle kasy za takie bzdurne zadanie..