Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem ciekawa co to za mężczy

witajcie i pomozcie

Polecane posty

mam dylemat. Poznałam ostatnio fajnego faceta. z pierwszego małżeństwa ma jedno dziecko. Ma jeszcze pozamałżeńskie dziecko, którym się w ogóle nie interesuje. Drugi raz się ożenił i ma kolejne dziecko , którym się interesuje. jeszcze się nie rozwiódł ale podobno papiery leżą już w sądzie. Nurtuje mnie jednak jedna sprawa...to pozamałżeńskie dziecko którym się nie interesuje w ogóle a niby dlatego, ze to ta kobieta to wstrętna baba i nie daje mu dziecka. Różnie może być, może nie mówi całej prawdy no ale skoro tą dwójką się interesuje to może jednak mówi mi prawdę. Nie wiem co o nim myśleć

dlaczego głupia? to ze ma dzieci w niczym mi nie przeszkadza, kazdy ma prawo zaczac zycie od nowa

Gość slask
no fakt jestes glupia cipa. mozna zrobic w zyciu blad ale 3 baby i 3 dzieci to juz nie jednorazowy blad bedziesz 4 baba z 4 dzieckiem :D

Gość dowiesz sie jaki jest
jak tobie zrobi 4, dowiesz sie czy sie interesuje czy tez nie. Zawsze mnie zastanawialo co durne laski widza w takich bykach rozplodowych.

ja sie zab ezpieczam takze mi dziecka nie zrobi, problem mam z tym bo widze ze ejst doberym ojcem ale niw eim jak sie odniesc do tego dziecka ktore zostawil samemu sobie

na pewno ta kobieta musi być ta złą która mu dziecka nie daje bo w końcu zajmuje się dobrze dwójką dzieci. Uwierzcie to jest cudowny facet, pełen ciepła i miłości

tak mi powiedział, niestety wiem, ze w ogóle się nie stara o widzenia bo się z nią nigdy nie kontaktował

zresztą skoro kobiety tej nie kochał, to w sumie jak ma to dziecko kochać?

ale że ma trójke dzieci, jak dobrze rozumiem i każde z inna kobietą, to powinno dac ci do myślenia... mi by dało. i mnie tacy mężczyźni odstraszaja, bo nie chciałabym za kilka lat zostac sama z dzieckiem..

Gość zimne nogi
Faktycznia głupia cipa. Zalal 3 baki pozostawiał na pastwe losu.Ciebie pewnie to samo czeka. Szczeólnie,ze ma wyjebane na dzieci.to nie sadze,ze nagle zainteresowal by sie waszym wspolnym. pozatym jakie masz z nim zycie? Chocby nawet dobrze zarabial wszystko pojdzie na alimenty:d A ty bedziesz musiała zasówac jak samochodzik zeby utrzymac swoją rodzine i kto wie czy faktycznie nie jego:d No ale jak laska głupia to niech sie pakuje w gówno:D:D jej zycie!

ale sluchajcie oon nie ma wyjebane na wszystkie dzieci tylko na to jedno slubne!!!!

sory miało być nieślubne

a moze zreszta to tamte kobiety specjalnie zachodzily z nim w ciaze

skoro go tak bronisz i jestes przekonana o jego niewinności... to jaki masz dylemat??

Gość nie wiem co to za
mężczyzna i dlaczego ma akurat taką sytuację - ale powiem ci coś innego. Ja wyszłam za mąż za podwójnego rozwodnika, z każdego małżeństwa miał dziecko - my nie mamy dzieci. Małżeństwem jesteśmy 16 lat i nie zanosi się na zmianę.

oo wlasnie:D taki post jest budujacy. A jelosi chodiz o to jedno dziecko to akurat dobrze bo zawsze to bedzie jedno dziekco mniej do wydatkow

komu bo nie mi:P im wiecej kasy dla nas tym lepiej a dwojka to obleci

Gość czym sie przejmujesz
dzieci to dzieci a im mniej mas z ich na głowie tym lepiej, jak facet wart grzechu to się za niego bierz!

przejmuję siee troszkę ponieważ dzieci nie są niczemu winne ale może mówił prawdę.....zresztą jesli kobieta mu nie chce dać dziecka widywać to jest jeszcze sąd od tego

Gość Przedstawiciel ze Słomianej
Mam do zaoferowania doskonały produkt dla seniorów - automatyczna koniobijka produkcji mongolskiej. :P