Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trawka rurka wieriorka

duża stopa

Polecane posty

Gość Trawka rurka wieriorka

Nie znoszę ich, jestem drobna dziewczyną,przy wzroscie 164 cm mam rozmiar buta 39, masakra... Nogi mam raczej chude dlatego mam wrazenie ze kazdy but wyglada komicznie. Pół biedy jeśli mam długie spodnie, które przykrywaja czesc buta, wtedy jakos ta proporcja sie jeszcze wyrównuje, ale problem pojawia sie gdy jest lato i chce np. zalozyc bardziej letnie buty na płaskim, wtedy jest masakra, bo te 39 wygladaja jak kajaki na mojej chudej nodze,przez te sytuacje w ogole zrezygnwałam z sukienek i krótkich spodenek, bo czuje sie wtedy jak jakas wielka stopa... Zazdroszcze dziewczyna która moge sobie bezkarnie ubrac balerinki i krótkie spodenki albo sukinkę, w moim przypadku w ogole to odpada. Jesli sukienka to tylko but na obcasie, bo wtedy jest optycznie mnieszy.Czy któras z dziewczyn ma podobny problem? jak sobie z tym radzic.

Gość konkretna baba...
nie wyglupiaj sie , a co maja powiedziec te co 43 mają?

Gość ornaments bla bla bla
ja tez mam 39/40 tyle ze przy 178 cm wzrostu, ni przejmuj sie 39 to nie koniec swiata

e tam ja będziesz dbałą o stopy aby były gładkie i czyste z pomalowanymi paznokietkami to ja bym z chęcią je wycałował ;-)

Gość smiech na sali??oNa
dokladnie ja mam 176cm i 43 nie narzekam:)

Gość ornaments bla bla bla
13.02 podszyw.

ten rozmiar wcale nie jest jakiś duży, a zawsze możesz szpilki założyć, choć wcale nie ukrywałbym na Twoim miejscu stópek jeśli masz zadbane, najlepiej zrobić test i poprosić faceta aby je pocałował ;-)