Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podejrzanka

Proroczy Sen......!

Polecane posty

Gość Podejrzanka

Nie wiem Czy coś w tym jest'Czy to tylko poprostu Głupie Sny...! Od kilku tygodni śnią mi sie czasem sny o tej samej tematyce. A jakiej? Jak Mój chłopak spotyka sie z pewną dziewczyną....dziś znowu mi sie to śniło! A mianowicie wyglądało to tak że jakos sie znaleźliśmy w Moim pokoju ja,ON,i Ona'No i tam było jeszcze 2znajomych.I Mój chłopak leżał na łóżku'obok ona.Jak wyszłam z pokoju zajrzałam*przez dziurkę od klucza i widziałam jak ja całował w szyję,ucho,i dotykał,tulił sie i coś tam szeptał do ucha Jej! Właśnie takie chore sny mam...! Dodam że ta dziewczyna która mi sie śni ,kiedys dawnoo temu sie spotykała,jeszcze przede Mną.,.Z moim facetem i "raz" gdzieś po dyskotece uprawiali sex w aucie...No i ogólnie to Mój chłopak z Nią nie był,mówił mi że dlatego że było taka trochę pieprznięta.A i jeszcze ja z Nią kiedys chodziłam do szkoły..także to moja tak jakby koleżanka..bo juz z nią nie utrzymuje kontaktu. No i wkońcu sobie pomyślałam że chyba coś jest nie tak;skoro mam ciągle te sny!Czy On miał z nią coś wspólnego,Czy Mnie z nią zdradził?:-(Ehh mam fazę na to....Strasznie mi to schizuje głowę,i jeszcze te ostatnie częste sprzeczki,kłótnie z chłopakiem o pierdoły!Jedno wchodzi na drugie...nie wiem juz o co chodzi z tymi snami..:-( Wyrazcie proszę swoje opinię na ten temat:.. Czy słusznie podejrzewam chłopaka o takie coś..?Powinnam jakos mu o tym powiedzieć,tylko co:-(? Czy tez tak miałyście? Z góry dziękuje za POMOCNE odpowiedzi!

Gość Podejrzanka
jest ktoś....?

Gość fajsa
Ja tak kiedys tez miałam że mi sie śniło jeszcze Tez że Mój były chłopak chodzi na spacer z sąsiadka itp..często..z 7 takich snów i później sie okazało że faktycznie sie z Nią parę razy spotkał i Kręcili sobie za moimi plecami...:\ także coś w tym może być...

Gość pmgaj.aw.
Kurwa śledztwo przeprowadz! Tylko żeby On nie spostrzegł.Bo ja bym miała tez podejrzenia.No chyba że to tylko jakieś koszmary.

Gość Podejrzanka
No to wiecie jak jest:-(tylko tez z drugiej strony to troszkę głupie..No nie wiem..t

Gość Podejrzanka
up upupup

Mnie się śniło, że mój facet, na początku jak się ze sobą zaczęliśmy spotykać, miał żonę i dziecko, ten sam sen przez 2 tyg, potem okazało się, że był w związku , który zakończył po 2 miesiącach spotykania się ze mną, dowiedziałam się o tym po pół roku ;/

Gość Podejrzanka
Trzęsinóżka-a jak sie dowiedziałas o tym?Powiedziałas mu o snach? Boję sie..że coś w tym jest juz naprawde.

Gość Podejrzanka
Jej ,to nie ciekawie..'miałaś..Ehh..Mam nadzieje że te sny są tylko powodem ostatnich naszych nieporozumien'bo inaczej zwariuje.Jak to bedzie prawda,jezu i to jeszcze z Nią!

Gość Podejrzanka
Do aseksualny-to Ty raczej masz choojowe życie skoro jesteś Aseksualny,impotentem !heh..żal. A moje życie jest wspaniałe'tylko mam te problemy teraz..

Gość sara z oz
Haha:D dobrze mu napisałas autorko...tak to czytam i myślę że może tez jest dlatego tak bo za dużo o tym myślisz,jesteś bardzo zazdrosna itp'albo sie boisz że Cie to spotka.

Gość Podejrzanka
Hej!nie uwierzycie spałam wieczórkiem po pracy.i znowu to samo!Japierdole! Znowu mi sie śnił Mój chłopak z Nią jak siedzieli w aucie jego "ja ich widziałam"jak sobie jeździli itp'No masakra jakaś! Mam w głowie młyn!:-(doradźcie mi coś bo zwariuje'nie długo nie bd spać żeby nie śnić.:-(