Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

wiecie jak kończą PRAWDZIWI AMERYKANIE?

Polecane posty

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Na stosach. Zapamiętajcie to sobie Polacy i miejcie GODNOŚĆ. Gdy przyjdą tu Niemcy to idżcie sobie NA STOS.Bo takie jest PRAWDZIWE USA i temu was tam ciągnie czyli "kupą mości panowie, kupą" ale wy tylko Niemcy i Niemcy - proszę bardzo - zeżryjcie se ich. Żeby się nie wydało, ze wszyscy macie paszporty USA i w zasadzie ich w dupie no ale... wy nie rozumiecie mości panowie, że tam jest DOKUMENTNIE TO SAMo i dlatego tak was tam kochają. Mnie nie bo oCZERNIAM ojca, a mam tylko 1 paszport, ale reszta w zasadzie może być, bo zaraz będą mieć 2 a ja dalej jeden i będą lepsi ode mnie i tak mogę być. W CZYM BĘDA LEPSI? W TYM ŻE NIE MAM DO DZIŚ SWOJEJ KASY? A ta Anglia jak ona myśli - no to są 2 konta - opróżnic jedno - przelać z drugiego - starczy jeszcze dla Kevinka - przecież go kochają - tyle filmów , mnie też - restę powinien dostać po matce Amerykance i wszystko gra. I nie. CZEMU NIE? Co to wielkie władczynie nie mają co zreć? Bez przesady. To miały stać pod Goethem i się puszczać, nie? Albo palić. Co tam se wolą. Chodzić na lody i tyle. Nie ma i koniec. Takie jest życie. Poddać sie to śmierć głodowa. Mam nadzieję, że mój braciszek Kevinek to rozumie i tyle. Bo po nim. Po mnie też, a po nim już całkiem. I tyle. Jeszcze nie zdążyły mu głowy odrąbać żeby zarobić, ale maturę od niego to mają wszystkie. Czemu? Ze strachu tam łazi i tyle. Już nie musi się dowiem - niech idzie, idzie -myślał, że wszystkie po kolei - niech będzie - a na końcu on. Nic z tego. Nie ma do dziś. Dlatego dostał takiej depresji bo wszystkie miały matury - to miały odejść - nie , do dziś tam stoją - wszystkie z maturą. I one mi pokazać chciały . Co wiecie. WŁOSY SIĘ DOWIEM - bez czapki? Włosy - co mnie obchodzą ich włosy. A można na nie napluć? Bo nie są lesby. Bo za co sie zapytają? Bo nie są lesby. A powinny - tyle to wszystko jest warte co matura bez studiów , nie? I tyle. No to można na nie napluć? Bo czy je szanuję? Nie wiem - ale napluć na nie to bym napluła chętnie, a wy? :( Czy za Merkel? Też , ale nie tylko. Najbardziej za ojca Kevinka i tyle. Aż tyle nie musiało być za jedne lody. No to liczą albo coś. Bo wiecie jak ograc oderwanie głowy? NAPLUĆ NA NIE i tyle. Po prostu na nie napluć. Za mało. No to jeszcze coś. I to nie wiedzą co. Bo mi oderwaą łeb bo stoją o holenderski KK. I się nie rozleci. Nie rozleci się i owszem a bez nich tez i Goethe też się nie rozleci. Bo rację by miały jakby stały pod kościołem - one wszystkie są po maturze od mojego brata. Na takiego kretyna wyszedł bo się ojcem przejął. A te lały - takie zero bo tak i już. Ale on juz ocalał tak i tyle :( A ten ojciec wiecie ... a ta matka - no ja też mam rodzinę że płakać. Nie mnie to oceniać, no ale... i wiecie może tak wybroni sie od Merkel - kurwą była i koniec. A jak nie to nie to miejsce. No i teraz to Merkel pod szkołą one pod kościołą. Bo o czym ta historia świadczy? Matura w kościele - w brygidkach. No ale to sektę niech zrobia. Bo czemu ona tam poszła - wiesz no niby prostytutki ale tylko stoją, w sumie powinny byc pod kościołem - spróbuj. I one wszystkie po mature? No. A czemu nie mają? A róznie w życiu bywa. I wiecie nikt tego nie krytykuje. I czym ona przegrała? Tak jak ten kevinek z tymi ZŁYMI rodowodami w tej klasie LESB - nie... nie lesb. Po prostu miał sie puszczać, bez matury, za jakiś czas i dyrektor szkoły może być - żona, dziecko. Nie - od razu matura, on najlepszy. Po prostu Kevin. I tyle :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować