Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :-(:-(:-(

Dlaczego?za co to wszystko?

Polecane posty

Terapia ostatni deska ratunkowa!Kocham i chce walczyć z choroba chłopaka ! Ale czy to jest uleczalne ? Czy on sie zmieni? Czy da sie wyleczyć z zazdrości zaborczosci,złych myśli ! Z początku tak nie było normalne wszystko było.. Teraz nastąpiła zmiana na gorsze zakazy nerwy kłótnie! O nic czasem! Przez parę sytuacji chłopak sobie wkrećił że mnie straci że ktoś mnie mu zabierze! Każdy mi mówi rzuć go! Szkoda mi tego czasu szkoda mi tego co już zbudowaliśmy nie chce innego faceta! Nie wyobrażam sobie z innym spać żyć ale kurwa wszystko sie sypie!

Nie wiem co sie podziało z nim wcześniej było ok.. Ale on mówi że zbierało sie w nim zbierało i tak właśnie odjebalo mu równo nikt nic nie może zażartować na mój temat,faceci to zło konieczne wróg ! Mówi że nie może sobie poradzić z tymi myślami czytałam o tym to coś w stylu choroby bordeline!

Wiem że to jego zachowanie doprowadzi do końca tego związku ! On mówi że jeżeli bedzie widział że przez niego cierpię to sie usunie! Nie jest tak że on rani i ma to w dupie płacze płacze bo boi sie nie może sobie z tym poradzić!

Jest psychiczny! Zawsze myślałam że sobie z czymś takim poradzę! Kopne w dupe,tak jak innych ale jego kocham tak mocno że normalnie że to jest jak uzależnienie! Ciągłą walka o swoje bo nie chce żebym była od niego tylko zależna narazie nie pracuje bo nie mam jak ! :-( wszystko co miałam to ten związek który dawał siłę ale wszystko sie pierdoli!jestem jeszcze młoda ..wierzę że sie uloży!

Pisze tu to pomaga! Nie wiem co zrobić jak sobie poradzić nie chce trafić na alkoholika na kobieciarzą czy jakiegoś żeby bił mnie nie dawał pieniędzy traktował jak szmate! Mój chłopak jest domatorem! Ale to wszystko mnie przeraża! Nie wiem co bedzie dalej zaczynam wątpić w ten związek !