Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elodi7

8.09.2011 dieta 1000 kalorii plus niełączenie

Polecane posty

ewelinko zalozylam swoj temat:) gratuluje CI ze juz osiagnelas swoj cel:):*

Gość reffe
Kto to ewelinka?

no to super i co Elodi kochana z jaka waga startujesz?:) plan 1000 kcal z niełączeniem ?:) a ile sportu ?:P

Gość reffe
Ile schudlas? Jesli osiagnelas sukces to gratulacje!:) Mam ten sam wzrost co ty i waze 85 kilogramow choc podobno nie wygladam potrzebuje 10 15 kilo! zrzucic

wow kochana gratuluje:* ciesze sie ogromnie, jakbym sama zrzucila:D musisz teraz super wygladac ah:)

teraz cwicze zeby troche wyrzezbic nooooogi i uda z wewnetrznej strony:) ale czuje sie super i Wam tez sie uda!!:):* elodi spowiedz ile wazysz i ile chcesz wazyc!!:) reffe dziekuje za gratulacje i Ty tez tylek w kroki zebym ja Tbie mogla pogratulowac:)

nawet nie wiem ile waze ale wygladam na 90 jak mi mowia, ale mam 178 cm eh:( wiem wiem..

Gość uyyuyuyui
na czym polega dieta niełaczenia?

Gość uyyuyuyui
dokładniej? tzn?

zeby nie laczyc w jedym posilku kotleta i ziemniakow, ryzu z ryba sera, wedliny z chlebem

jestem :) no co Ty elodi !!:) ja dzisiaj zjadlam za duzo troche wiec wieczorem juz tylko lekka kolacyjka i basta :) 1000 kcal elodi tylko nie zaglodzisz mi sie ?:)

tak powaznie, to wiesz pisalam ze kiedys juz schudlam na 1000 wlasnie wiec czas to powtorzyc, ale jaka znalezc motywacje?

wiec na sniadanie miedzy 8 a 9 planuje 2 jajka na twardo plus 4 plasterki szynki z indyka plus 2 ogórki kiszone

pojawie sie ok 15 to pogadamy na spokojnie:* juz ja Cie zmotywuje!!:) tymczasem milego dnia i nie grzesz!!:)

to bede tu o 15:) sniadanko zgodnie z planem miedzy 11-12 gruszka i lekki serek wiejski 120 kcal

hej jestem :* ale strasznie sie czuje:( kiepski dzien znowu zjadlam o duzo za duzo przez zabieganie :( ehhh a Ty jak tam kochana?:*

musisz uwazac Ewelinko, szkoda stracic to na co ciezko pracowalas, ale na jednym dniu niech to sie skonczy, nie ma tragedii:) ja postanowilam jesc co 3 h o 8.30 jem sniadanko takie jak napisalam o 11.30 lekki serek wiejski plus owoc o 14.30 zjadlam obiad 4 parowki z biedronki- same 444 kcal wiec bilans na dzis wyliczylam 950 kcal, moze o 17.30 zjem sliwke , moze:)

Ewelinko, powiedz lepiej jak sie czujesz z ta waga, garderoba powiekszona:)? wiem jak to jest jak wchodzissz do sklepu i wszystko na Ciebie pasuje:)

musisalm wymienic wszystkie ciucgy praktycznie i jest swietnie!!:):) chodze usmiechnieta od ucha do ucha biegam na szilkach tancze do rana i ide srodkiem ulicy a nie pod witrynami!:)