Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elodi7

8.09.2011 dieta 1000 kalorii plus niełączenie

Polecane posty

musisz mocno chcieć!! to dasz rade co Cię mobilizuje najbardziej?:) lustro ? facet? impreza jakaś? chcesz komus udowodnic cos?:) musisz znaleźc siłę !!:D

chyba chec udowodninia cos komus jest najwieksza sila napedowa dla mnie:)

zagladaj tu czasem i pisz jak CI idzie utrzymanie wagi bo to czasem trudniejsze niz dieta:)

i co elodi jak wczorajszy dzien udalo sie 1000 kcal i co planujesz na dzisiaj ?:) buziaki ja zjadlam s jogurt pitny - zaspalam 2 s jajko + talerz ogorkowej :D 2 marchewki gotowane:D rogalik z dzemem maly i ciastko z masa jogurtowa co na reszte dnia nie wiem trzymaj sie:*

2 jajeczka na twardo z wedlinka chuda zaraz zjem nektarynke a na obiad rybka, smazona, ale to moj osttani posilek o 15:) rano sie obudzilam glodna o 7, ale wytryzmalm do 8.30 bo o tej jem snadanie, potem 11.30 i 14.30 zjadlam to co napisalam nic ponadprogramowo, czuje ze sie zawzielam:)

no to rewelacja ale ten ost posilek to kiepsko ale skoro taki jest Twoj sposob :* a cwiczenia jakie planujesz i czy masz jakis cel i do kiedy ?:)

daje sobie 8 miesiecy na dosjscie do wagi 68 kilo, przy moim wzroscie starczy, bylam za chuda jak mialam juz 65, taki jest moj sposob 3 posilki dziennie co 3 h bo juz kiedys tak schudlam a jojo to moja win z OBZARSTWA ale teraz czas sie pozbierac:)

ja tez jeszcze nie skonczylam !!:) musze to utrwalic a tj baaaardzo trudne ! :) wiec szukam znowu zapalu zeby troche ograniczyc swoj brzusio troche winie tez za to hormony ktore zaczelam brac wiec musze podwojnie sie pilnowac dzisiaj po pracy 2 h treningu na silowni dam rade:):* I TY TEZ DASZ!!:) kochana "kiedy" skonczylas diete i ile schudlas wtedy do konca??? i jakie bylo "jojo" opowiedz ta historie bardzo jestem ciekawa jak u Ciebie to wygladalo:*

schudlam 25 kilo do wagi 65 przy 178 cm wzrostu i bylo naprawd ok, nawet mowili mi ze za chuda jestem po schudnieciu cos sie wydarzylo w moim zyciu i zajadlam problem, nie pwoimem co ale nikt nie chcialby byc na moim miejscu ale przyznam sie ze to bylo obzarstow, zaraz po diecie, take mialam 90 a dzis to ze stowke chyba eh, ale nie zalamuje sie raz to zrobilam, drugi raz dam tez rade:)

wierze w to:) obiecuje ze jak schudne to pokaze Ci zdjecie przed i po:)

Elodi - dziekuje :) odnalazłam dawny zapał !!:) znowu "zamieszkam" na siłowni :) ditynie będe stosować ale postawie na zdrowsze jedzenie bo teraz niepotrzebnie sie zapycham weglowodanami wiadomo - umiarkowanie ale jest to niepotrzebne dla mojego cialka:) chcialabym tez baaaardzo stracic z wewnetrznych stron uda bo mam tam takie jakby "kulki" tluszczu :D Razem damy rade !!:) musimy sie wspierać:)

jesli moge CI polecic to mi wtedy na uda pomogl zel wyszczuplajacy z garniera taki zielony, zdaniala cuda a malutko cwiczylam szkoda ze nie mozemy sie razem zapisac na silownie:) samej mi sie nie chce

wlczylam sobie piosenke pretty woman, wtedy mnie napedzala dzis tak samo na mnie dziala:DDD

a skad jestes ? jakie woj ?:) bylaby motywacja jedna druga - bez wymowek !!:):) kurcze tylk oja w tych balsamach to jestem taka niesystematyczna ze mam caly koszyk wiklinowy tego i NIC patrze sobie jak ladnie sa poukladane:D musze teraz sie wziazc tak samo smarowac to na piersi rozowe !!:):) od dzisiaj !!:):) p osilowni zrobie sobie w domu zabiegi :D -smarowanie piersi - pusch up eveline - smarowanie zelami na cellulit - smarowanie calego ciala zelem liftlingujacym :D:D( nie wiem po co ale w razie W ):):) teraz to sa moje cele !! i tak jak Ty bedziesz trzymała sie diety i będziesz o tym pisała tak jak będe mówiła czy wykonałam wszystkie masaże:)

heheh :) ja jestem bardzo zadowolona ze swojego zycia czy waga cos zmienila hmm...sporo ale to raczej u mnie w srodku sie pozmienialo i tego Tobie zycze i wszystkim którzy walczą o lepsza siebie bo to walka juz do końca życia moim skromnym zdaniem .

zauwazylam za ta pitja je jak ja:D musze do niej napisac ale nie bardzo wiem gdzie heh dobre co

skoro obie jecie tak ... to razem musicie sie wspierac bo może wam dokuczyc efekt jojo !!

ok zmienmy temat , bo to nie jest ważne !!:) hej Mango !:) a Ty jaka dietka czy może utzrymywać bedziesz ze mna?:) i jakie wyniki ?:P