Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amala

pedzelki MAC albo Bobbi Brown

Polecane posty

Gość amala

dziewczyny chcialam kupic na pedzelki Mac albo Bobbi Brown na allegro..jedna dziewczyna sprzedaj tzn. sprowaza je z Uk, czy mslicie ze one sa oryginalne? bo cenna jest dosyc niska...

Gość reffe
mysle ze to podrobki bo jesli cena jest niska jest to podejrzane.. mieszkam w Uk i nigdy nie widzialm tych pedzli w nizszej cenie niz ta oryginalana...podrobki jak nic uwazaj

Gość amala
no wlasnie szkoda wydawac kasy na podrobki...to juz lepiej kupic sobie mniejszy zestaw a oryginalnych pedzelkow...

Gość reffe
ale czemu chcesz wydawac tyle kasy na pedzle? hakuro, maestro polskie firmy swietne pedzle! z drozszych zagranicznych eco tools , sigma ;) bobi brown - pedzle przerekalmowane mac - pedzle dla osob praujacaych zwdodowo zbyt drogie

Gość amala
ja nie mieszkam w polsce tylko w niemczech i nie znam polskich firm. jakie Twoim zdaniem sa dobre? jakie bys mi polecila?..

Gość żaneciaa
płacisz za marke...a tak naprawde sa takie jak inne. Ja używam pędzli z donegala z włosia kozła lub łasicy i są super naprawde a cena niziutka,ale to nie znaczy odrazu ze sa zle, wrecz przeciwnie rewelka http://www.donegal.com.pl/162-pedzle