Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Międzyzdroje

Poznam sponsorkę

Polecane posty

Gość Międzyzdroje

Mam 37 lat. Jestem dojrzałym emocjonalnie i fizycznie mężczyzną poszukującym odskoczni w bardzo poukładanym życiu codziennym. Spełniam się zawodowo, a poza pracą odnajduję się w wielu pasjach. Brakuje mi jednego elementu - spełnienia u boku nietuzinkowej i błyskotliwej kobiety, dla której nie będę kłopotem, ani niezręcznością, bo sam stronię od napięć i konfliktów generowanych przez związki. Szacunek. kultura i dyskrecja są moją dewizą na każdym polu. Nie planuję chwycić się desperacko każdej złożonej propozycji, która masowo wysyłana jest do kilku osób jednocześnie, często nawet nie podpisane jedno, dwa zdania. Sztampa jawi mi się jako brak szacunku dla rozmówcy, a ja szanuję innych, dlatego oczekuję tego zwrotnie. Dlaczego sponsoring? Myślę że to jedyny sposób, by znaleźć odpowiednią kobietę, mającą konkretne oczekiwania względem partnera. Szukam kobiety, która w całej swojej poprawności, szyku i elegancji odda się ciałem i duchem misji jaką sobie wyznaczyła, a ja postaram się by poczuła się jak księżniczka.

Gość ydwqed
Hahaha. Chcesz być sponsorowany i jeszcze stawiasz warunki?

Gość kjjkjkj
ale kretyn z ciebie! Do pracy a nie babki nadzianej szukac! Jeszcze takie wymagania...

Gość Międzyzdroje
do: jesteś zwykłą męską dziwką Troszkę kultury internauto/tko, masz ochotę na geja to se poszukaj, a może to Ty jesteś tą szklanką albo nawet wiaderkiem - wybacz ale szklanki nie szukam, takich na pęczki w internecie.

Gość aha ii ach
jako sponsorka, wzielabym sobie jakieś inteligentne ciacho ok 30-35 lta. Ty jesteś za stary dla nadzianych sponsorek, i jeszcze stawiasz wymagania :D :P

Gość Międzyzdroje
o jakich wymaganiach piszesz??

Gość Międzyzdroje
karola793 - chcesz o tym pogadać?? pozdrawiam