Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze jej

Nienawidze mojej siostry ze wszystkich sił :/

Polecane posty

Gość gjjkklouiuuyy
Denerwować Cie moze ale żeby jej nienawidzieć to już przesada.

Mnie ostatnio na poczcie taki maly typek wiatraczkiem nawalał a matka nic , mialam ochotę polamać mu ten wiatrak i w pampera wsadzić :)

Jak zrobi komuś przykrość to najpierw daj klapsa później karz jej nie płakać a na końcu iść z nią do tej osoby i kazać przeprosić bo jak to będzie osoba nie z rodziny to w końcu się zawstydzi i może sobie zapamięta a Ty jak masz własny pokój i coś Ci zrobi to powiedz jej spokojnie ze tak nie wolno wyprowadź ją z pokoju i zamknij przed nosem drzwi bo jak mama twoja jej nie poświęca zbytnio czasu to tak później jest tez tak miałam z młodszym o 10 lat brata i to on rządził rodzicami a nie oni nim

Nie było żadnej reakcji ze strony tej dziewczyny a wdawać się w dyskusję nie warto .

Gość ytytyytyt
autorka pisala ze ona z klapsa sobie nic nie robi, i nawet nie zaplacze...wiem ze są takie dzieci, bo moj siostrzeniec taki pieprzniety był, identycznie jak autorki siotra, tez wogole nie plakal jak sie pozdzieral uderzyl, itaki wredny terrorysta Teraz chodzi do 5 klasy i nauczycoele mają go dosc , takie jebniete dziecko

Takie dzieci potrafią do szału doprowadzić a jeszcze rodzice do tego : no ustąp jej nie widzisz że jest mała , strasz ją czymś niech spieprza jak cię zobaczy

Gość nienawidze jej
Gagita wlasnie o to chodzi, kazdy jej zschodzi zdrogi ustepuje bo ona malutka jeszcze , taka niewinna twaryzczka, ale w oczach widac te iskry aby tylko kogos podkurwic .Zobaczylam ze popelnilam błąd podając mamy wiek, napisalam 47 a mialo byc 44, nie wiem dlaczego ta siódemka mi sie wbiła(mojej mamys siotra ma 47 lat ale 7 letnią corke i kuzynka jest dobrze wychowana) ale to malo isttne.Moja mam urodzila jak miala 41 i tak po babcinemu podchodzi do niej, calkowicie przeciwienstwo z jej podejsciem do niej jak do mnie podchodzila.Jak ja cie cos brzydko odezwalam czy coś zlego zrobilam to odrazu reprymenda i kara a teraz siotra nie wie co to miec kare od mamy czy taty, jedynie ja ją do kąta posadze lub czegos zabronie gdy jestem tylko z nią, od innych osob tego nie zaznala

Gość 50011
a to dziecko wyglada jakby za kare zaplakane posadzono je do zdjecia :o Autorko to baardzo dobrze ze ty ją karcisz, ale odradzam klapsy, lecz kara kąt, posadzenie na łozko, fotel tak 10 minut na wyciszenie sie, zabranie zabawki za kare (schowanie, nie wyrzucenie), jest dobra metodą

Gość zazaraza
jak rodzice nie reagują to ty reaguj, za fraki małolate i won z pokoju, za frkaki gówniarza i nie pokazuj mi sie na oczy

Gość kkkeee
nie no :o piszesz o małym dziecku jak o dorosłym, dojrzałym,doświadczonym przestępcy :o a może sama w tym wieku byłaś taka sama, jak zresztą wiele dzieci. Polska to jednak chory kraj, żeby wychwalać agresje i przemoc w stosunku do dziecka :o ciekawe co by było jak byście trafili na kogoś, kto w ten sposób będzie was uczył. dobrze by było? wątpię. a co najlepsze to takie osoby jeszcze oczekują szacunku, biciem, krzykiem i pomiataniem na szacunek się nie zasługuje. nie chodzi o to, żeby na wszystko dziecku pozwalać i pochwalać negatywne zachowania, ale żeby bić? wyzywać? zaburzoną jednostkę to można dopiero w ten sposób wychować. jak nie pójdzie w stronę agresji - powielenie schematu , to pójdzie w drugą - lęk, potulność, bezradność, i brak poczucia własnej wartości.

Gość nienawidze jej
kkkeeee prosze!! udziel mi porad a nie krytyki mojego podejscia, wiec czekam na praktyczna porade jak mam sie zachowywac jesli juz wywalilas mi tu psychologiczna pogadanke jak ja straszna jestem do dziecka.Jesli mala przegina uwazam ze mam prawo ja wziąśc za reke , postawic w kąt, lub posadzic na fotel w ramach przemyslenie i nie zgodze sie ze jest to okrutne podejscie do dziecka

Gość nienawidze jej
Hitler??!! jaka twoja reakcja by byla jakby mala wydra podleciala do ciebie, oplula sie sokiem lub bez powodu ugryzla usczypala do krwi, albo nasikala na jakis jasny mebel czy dywan???? A ja wlasnie jej nie bije bo to na nią nie działa, napisalam ze raz jej po nogach strzelilam i i tak na nią nie podziałało , wiec nawet nie ma sensu

Gość nienawidze jej
noi tak myslalam, zeeero odpowiedzi jakbyscie zareagowali, najezdzac to potraficie a jak sie zapytam co na moim miejscu byscie zrobili to ciiiiszaaaa, dopiero was zatyka i uciekacie nie wiedząc co sensownego odpisac na moje pytanie

Gość Pani Kitsune
Skoro gówniara potrzebuje tyle uwagi, to nie poświęcaj jej absolutnie żadnej. Wytrzymaj, niech drze ten ryj. A jak będzie coś chciała, żebyś zrobiła, to rób jej specjalnie na złość, nie po jej myśli I zamontuj sobie zamek w drzwiach od pokoju. A jak nie możesz, to zawsze możesz sobie wbić haczyk gdzieś wysoko i tak zamykać pokój.

Gość jak cie podrapie, ugryzie
to na skarge do rodzicow. I tak bez przerwy, do skutku. Jednoczesnie wprost powiedzialabym, ze nie radza sobie z wychowaniem i jak nie zmienia postepowania to zglosisz to do opieki spolecznej, bo masz dosc bycia pogryziona czy pobita. Ty nic nie zmienisz, rodzice musza zaczac wychowaywac ja inaczej a nie bezstresowo. A po za tym podczas nieobecnosci rodzicow jak bylabym sama z tym potworem zniszczylabym cos cennego, cos na czym rodzicom zalezy. No i oczywiscie powiedzialabym, ze to mala. trzymalabym sie tego i juz. moze wtedy zauwazyliby, ze dzieciak to male niszczycielskie tornado.

Gość autorko nie bij jej
tyko przytrzymaj, żeby nie mogła się ruszyć :D to ją dopeiro wkurzy, bedzie bezradna, moze nawet zacznie ryczeć. a i mama ci nie bedzie mogla wypomnieć ze dziecko zbiłąs. ja jestem jedynaczką i już nia zostane (mam 21lat), ale jak moja mama trzyma np dziecko kuzynki to widze ze jest zachwycona, wniebowzieta wrecz!! wiec wyobrażam sobie jak ulegli wobec siostry musza być twoi rodzice w tym wieku..

Gość takja jedna ...
Jak tak czytam opis to jak gdybym czytała o sobie, ale mam 33 lata :(

Gość takja jedna ...
Boję się co jest na tej stronce i nie klikne tam :(

Gość gggfgfgf
na tej stronie to jakies rozowe mazidelka bravo girl cos w tym stylu :o żal Autorko siostre krrotko trzymac, kopopnie cie, opluje cie, energiczny wypad z dal;a od ciebie jej zrob i zagroź ze jesli sie podblizy do ciebie wten czas bedzie tak odpychana od ciebie Ja mialam identyczna mala siostre, byla paskudna do mnie to ja bylam paskudna do niej.Twoja mama ma 44 lata wiec zapewne jak pisalas inaczej wychowuje mniejksza niz ciebie i to jest chyba zawsze tak, ma sie wiecej cierpliwosci i wyrozumialosci do mlodszego dziecka w starszym wieku niz gdy ma sie te dwadziescia pare lat

Gość ffgff
powiedz rodzicowm ze chowają rozwydrzonego gówniarza i beda kiedys plakac przez nią, najadając sie wstydu gdy [pojdzie do szkoly

Wiesz ja bym faktycznie zglosiła to do opieki spolecznej.Odbiorą gnoja do domu dziecka,bo matka se nie radzi.i jak nie wie o co biega to w bidulu ją nauczą.

Albo jak rodziców nie bedzie w domu zamknij przy zgaszonym swietle w lazience i niech tam siedzi zaraza do póki sie nie nauczy. Albo zgub ją gdzieś na zakupach:d

Gość vvsvvss
przywal jej w pysk jak cie ugryzie, ja tam z siotra robilam