Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomasz Adamek12345

Walka Adamka

Polecane posty

Gość Tomasz Adamek12345

Hej, będzie gdzieś emitowana sobotnia walka Adamka, czy trzeba płacić 4 dychy?

Gość pieprznięty83
RTL shweiz

Gość To twoja wina jakbys
ja tez bym chcial obejrzec a mi wyskoczyl komunikat ze jak chce obejrzec to musze 40zl zaplacic paranoja!!!

dokladnie,trzeba zaplacic...biznes to biznes - ponoc w USA kazda walke tak sie oglada - jak sie zaplaci. U mnie w miesice mozna isc do kina za 38 zl:)

na ktorym kanale jest RTL?

a Pro ziben i dfs?

no wlasnie nie za bardzo... ehhh, do dupy z tym

Gość taka prawda ona
Cała Europa ogląda za darmo tylko Polsat swoim rodakom nie chce dać za darmo walki Polaka w Polsce przy takim historycznym wydarzeniu .To za co ja 100 abonamentu płacę?Brawo panie Solorz widać jak szanujesz Polaków. I nie zwalajcie na ludzi Kliczki. Cóż będzie trzeba na Rtl oglądać ale nawet złotówki polsatowi nie dam .Dziś też właśnie zrezygnowałem z cyfry ,nie chce mieć nic wspólnego z tą daremna stacją ,zważywszy że więcej wydarzeń sportowych w Polsacie będzie kodowanych to nie tylko ta walka.

ale pierdolicie, będzie na RTLu ale na pewno tylko na satelicie i to z pozycji 19.2 astra, platformy cyfrowe i sieci kablowe na czas gali planują usunąć z listy RTL na czas gali

no otoz to... abonament skurwysynom placic i za ogladanie tez placic, to na chuj ten abonament sie pytam!!

Mądrość Platformy Obywatelskiej głosi: Obywatelu ! Po 2 dniach nagranie z walki będzie na YouTube, za darmo.

dla tych co nie wiedzą o czym piszą Prawa do gali ma RTL, bo żaden nadawca w Polsce nie był zainteresowany wylozeniem 1,5 miliona dolarów za gale, dlatego mamy możliwość obejrzenia gali w PPV, to nie jest wymysł Solorza ani Cyfry+

dla tych co nie wiedzą o czym piszą Prawa do gali ma RTL, bo żaden nadawca w Polsce nie był zainteresowany wylozeniem 1,5 miliona dolarów za gale, dlatego mamy możliwość obejrzenia gali w PPV, to nie jest wymysł Solorza ani Cyfry+

Gość taka prawda ona
mam nadzieje ze mało osób wykupi te PPV i polsat będzie stratny CHCIWY DWA RAZY TRACI!

kiedy kliczko bił sosnowskiego przekaz RTL na HB był zakodowany (na Astrze nie - ale tym razem może być :O) 40 zł to kpina - zdecydowałbym się gdyby jeszcze trzech sąsiadów się dołożyło "po dychu"