Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koralowa3

różnica wieku w związku

Polecane posty

Gość Koralowa3

Co sądzicie o takiej różnicy wieku w związku: dziewczyna 17 lat, a chłopak 23 lata...?

Gość fgtrhyhy
ja mam za dwa dni 18scie moj 23 a dzisiaj jest nasze poltora roku od roku i 4 miechow mieszkamy razem w sumie miedzy nami jest 5.5 roku roznicy ktorej wgl nieodczuwamy jestem dojrzala jak na swoj wiek a czemu pytasz

Gość małolataaaaaaaaa
jak dziewczyna mądra to nie ma problemu, gorzej jak ci sie trafi jakis dzieciak. ja np mam 21 lat a mój facet jest 4 lata mlodszy... i nie widze problemu, w niektorych sytuacjach jest bardziel odpowiedzialny niz ja, ale zdaza mu sie zachowac jak dziecko :)

Gość anja kubunia
to niewielka roznica,w sam raz

Gość fgtrhyhy
malolata-dokladnie to zalezy od czlowieka bo znam ludzi ktorzy maja po 20pare lat i sa tacy pierdolanieci ze szkoda gadac

Gość Koralowa3
fgtrhyhy - a no pytam, bo podoba mi się jeden chłopak i właśnie jest taka różnica wieku między nami..

Gość małolataaaaaaaaa
no wlasnie. przed tym moim mialam starszego o rok... to teraz jak porównuje to dzien od nocy. ten mlodszy i jest duzo lepszy od tamtego pod kazdym wzgledem :) i wcale nie widac u nas tej roznicy bo ja jestem mala i drobna, a on wysoki i zbudowany :)

Gość fgtrhyhy
ja sie bronilam przed tym zwiazkiem ale to on postawil ultimatum:D jestes zemna czy nie?? zaryzykowalam i w marcu bedzie 2 lata:D i jest super:D ja sie czuje jakbym byla w jego wieku coprawda zdrarza sie ze go pytam czy niechcialbym starszej to sie w czolko puka, ale on tez potrafi zapytac czy niechce mlodszego a nigdy w zyciu:D

Gość małolataaaaaaaaa
u mnie bylo znow na odwrot :P ja postawilam ultimatum :P

Gość fgtrhyhy
ja niezaluje:)

Niewielka różnica, zwłaszcza w tym wieku. Co zabawniejsze, faceci po 20 bywają bardziej infantylni od swoich sporo młodszych dziewczyn :P

Zerwij z nim natychmiast. jest dla ciebie za stary. Gdy on będzie miał 56 lat ty bedziesz w seksualnym rozkiwcie 50-tki. Gdy on będie dziadkiem 76letnim, ty bedziesz maiał dopiero piękna pełna 70-kę. Mam nadzieję że znajdzie sobie 17-letnia piękna dziewczyne która będzie jego marzeniem a on jej. A po tygodniu różnica 6lat nie bedzie dla nich odczuwalna. Taka różnica jest bolesna szczególnie kiedy ma się głupawa dziewczynę jak ty

Gość małolataaaaaaaaa
ja tez nie. jesesmy razem 7 miesiecy i jest cudownie :)