Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suchas

Tfls ma najlepszych lektorów

Polecane posty

Szkoła tfls ma najlepszych lektorów. Nauczyli mnie wreszcie języka. Polecam wszystkim

Gość wwka
a to fakt akurat, szkoła porządna i przykładają się do nauki

Gość wyndrwivial
To co wyróznia tfls na tle innych szkół to te profesjonalne podejście do tematu nauki każdego z osobna. Tam każdy czuje się jak na indywidualnych konwersacjach

Gość wyndrwivial
No i ta cena. Mają promocję.2.99 za trzy miesiące nauki. Warto

Gość gość
faktycznie to jest dobra szkoła, wiec warto zerknąć na promocje

Gość znowu 10 osób,.;
to się spamer nazywa - taki co po forach zachwala za opłatą - nie lektor.

Gość gość
tez jestem tego zdania ze tfls ma najlepszych lektorów. Osobiście poznałam 3 lektorów i tacy byli, zero zastrzeżeń

Gość gość
Wczoraj byłem na rozmowie kwalifikacyjnej w TFLS, jestem pod miłym wrażeniem jak bardzo starannie dobierano dla mnie grupkę, pytano jakie są moje oczekiwania w temacie nauki języka. Metodyk przeprowadził ze mną oprócz testu znajomości języka również rozmowę w języku angielskim. Następnie zaproponował mi kilka kursów. Było wiele możliwości wybrania dni kursów i godzin. Wcale się nie dziwię, ze większość osób chwali sobie tę szkołe, gdyż właściwy dobór kursu to podstawa.

Gość gość
Dokladnie, kadre to akurat maja chyba najlepsza. Mnie uczyla lektorka ktora uczy w tej szkole ponad 15 lat. Bardzo mile Panie w sekretariacie i do tego jeszcze fajne promocje ma ta szkola.

Gość gość
Chodziłam na włoski i moge potwierdzić. Świetnego miałam lektora.

Gość gość
Jeżeli chodzi o Warszawę to TFLS jest zdecydowanie liderem w prowadzeniu kursów z języka angielskiego. Widać to w rankingach, które plasują tę szkołę na najwyższych pozycjach. Mnie przekonała koleżanka, która chodziła do tej szkoły. Udało się jej przede wszystkim w znaczący sposób poprawić speaking. Ja to samo widzę po sobie. Niewiele szkół w Warszawie tak mocno stawia właśnie na ten aspekt. Dzięki temu, że grupki są bardzo małe i kameralne każda osoba ma szansę w czynny sposób brać udział w konwersacjach z native speakers. Bardzo fajne są piątkowe dodatkowe konwersacje z nativami , gdzie można spędzić miło czas i wiele wynieść informacji ktorych nie znajdzie sie w ksiązkach. Wiem, ze także oferują dobre kursy do egzaminów, zarówno CAE i FCE. Sam fakt, że działają od tylu lat ma pozytywny aspekt. Polubiłam angielski właśnie dzięki TFLS

Gość gość
to prawda, mnie uczyli najlepsi chyba lektorzy. Miałam super lektora Pana Karola i Vivian która uczyła mnie wymowy