Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondyna96

Śluz z pochwy

Polecane posty

Witam, od jakiegoś dłuższego czasu 1 roku może ciutkę więcej mam śluz z pochwy, a od tego plamy na majtkach, ten śluz jest cały czas tylko kiedy mam okres to go nie ma, okres dostałam 2 lata temu, więc to nie jest jakiś śluz przedmiesiączkowy czy coś. Śluz ten jest koloru przezroczystego bądź białego. A od tego jest w pochwie i w jej okolicach taki jakby biały serek czy coś. Jak się pozbyć tego białego śluzu ????? bardzo proszę o szybką pomoc.

Gość sejtjon
Wizyta u ginekologa - musi Ci przepisac gluobulki. Te które są w aptekach bez recepty sie nie nadaja....

Gość agula8
jesli śluz jest serkowaty i biały a do tego miewasz jakieś inne objawy: swędzenie, pieczenie itp to możesz mieć grzybicę. Na własną rękę możesz ograniczyć słodycze-grzyby żywią się tym co słodkie, przez tydzień smarować się zewnętrznie maścią clotrimazolum, a na noc zakładać lactovaginal i wkładkę, bo trochę wypływa. Pozostałe upławy sa normalne i fizjologiczne.Poczytaj troche o cyklu miesiączkowym i sluzie płodnym i niepłodnym. Jesli nadal bedziesz miała wątpliwości-wybierz sie do lekarza, od 16 roku mozna iść bez mamy. Clotrimazol i lactovaginal-w aptece bez recepty.

Gość karola_1234
jesli nie lubisz badz boisz sie wkladac tabletek do pochwy mozesz kupic probiotyki doustne, ja biore provag, sa tak samo skuteczne jak te dopochwowe, a tak poza tym to nie masz sie co martwic tym sluzem, jesli nie odczuwasz pieczenia, swedzenia, sluz nie ma przykrego zapachu badz dziwnego ciemnego koloru, to wszystko jest ok, a probiotyki warto brac profilaktycznie:)

Gość cvnfg
sory ale nie piszcie, że ma sie nie martwić. to trwa juz rok i to nie jest normalne. wiec smigaj do ginekologa, musisz sie przemóc, my ci nie pomozemy