Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stonka54363

za dużo zjadłam:(

Polecane posty

Gość stonka54363

Piaty dzień diety i za duzo zjadłam. Na śniadanie kromkę razowego chleba z serkiem, na drugie dwie komki chrupkiego z serkiem, na obiad warzywa na patelnię, podwieczorek jogurt, czyli wszystko wg planu. Spieprzyłam kolację:( Miałam zjeść jajko ze szpinakiem, ale nie wiem czemu wbiłam aż dwa. Zjadłam z kromką chleba razowego, a że byłam głodna zjadłam jeszcze pół talerza zupy jarzynowej, pół kubeczka jogurtu naturalnego i kromkę razową z szynką:( Czuję się okropnie, tyle wyrzeczeń, a tu takie coś:(

Gość stonka54363
niech ktos pocieszy...mam takie wyrzuty sumienia:(

Gość a co!
ja też za dużo zjadłam, zaczęłam diete kefirową i zjadłam 1,5 kefiru i 2 lody:( nie umiem sobie odmówić słodyczy:/

Gość dziewczyna z sieci
za mało zjadłaś w ciągu dnia i dlatego tak cię głód przypilił na wieczór

stonka koleżanka ma racje. Musisz jeść 5 zbilansowanych posiłków dziennie. jak się głodzisz przez dzień to w końcu pękniesz. Takie oodzywianie kończy się kompulsjami,. wiesz co to anoreksja bulimiczna?? bo ja się z tego leczę. Nie jest normalnie mieć takie wyrzuty przez żarcie Musisz zmienić podeście do chudnięcia;*

Gość stonka54363
wydaje mi się, że dużo zjadłam w ciągu dnia... 5 posiłków, co mniej więcej 3 godziny, są też zbilansowane. Tylko tą kolację zepsułam, bo objadłam się i to jeszcze wieczorem:(

Gość stonka54363
nie chcę wymiotować, bo tak się zaczyna bulimia:(

Gość stonka54363
na jutro mam taki plan: śniadanie: kromka chleba razowego z chudą szynką bez masła drugie śn: dwie kromki chleba chrupkiego z serkiem obiad: pół piersi kurczaka na parze, dwa małe ziemniaki, pomidor podwieczorek: jogurt albo serek wiejski kolacja: mała miska sałatki greckiej mam nadzieję, ze się nie złamię tak jak dzisiaj

Gość stonka54363
wzrost 169, waga 70kg. Wyglądam okropnie, bo mam figurę gruszki, czyli okragłą na dole (biodra, brzuch) i zero biustu. Nie mam chłopaka, bo z wyglądem też średnio niestety, a od października zaczynam studia i chcę schudnąc w końcu, żeby jakoś wyglądac i w końcu poznac jakiś fajnych ludzi:(

Gość stonka54363
dzięki wielkie:) może faktycznie za mało jem, spojrzałam z ciekawosci na tabele kalorii i rzeczywiście wychodzi mniej niż 1000kcal:/ Co do ćwiczeń, to niestety nie mam czasu chodzić na fitness, ale robię co drugi dzień brzuszki i przysiady przez 20 minut. Wystarczy?

nie ma za co.:) ja bym Ci proponował tydzien od jutra takiego oczyszczenia np dieta 1200 kcal. A potem zwiększyć. co do brzuszków wiesz, że one raczej tylko rzeźbią mięśnie?? ale jak ci spadnie troche tłuszczyku z brzucha polecam 8 minut abs jest na youtube,. uwierz, że takie efekty jak sa tam pokazane są prawdziwe. Nie ćwiczę od jakiś 3 miesięcy ich bo mi się nie chce już ćwiczyć ale płaski brzuszek sie utrzymał chociaż chce od jutra znów wrócić do jakiś ćwiczeń ujędrniającyhc. Chcąc wspomóc diete ćwiczeniami żeby schudnąć musiałabyś jakieś aeroby robić czyli: skakanka, biganie, rowerk: to przykłady. Bo brzuszki i przysiady to one sa wzmacniające- tłuszczyku nie spalą.

a ja zjadłam wielki talerz barszczu na wędzonym boczku potem chipsy, ciastka i żelki :D

Gość stonka54363
myślisz, że 10 minut skakanki przed brzuszkami wystarczy?

na poczatku dobre i tyle;) a potem zobaczysz, że ćwiczenia same zaczną wciągać;* I mówię ci, jak się czasami złamiesz to nie panikuj:)