Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandra łódzkie

dziewczyna mojego przyjaciela - doradźcie!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość aleksandra łódzkie

jak chodziłam do liceum to miałam w klasie Maćka, zaprzyjaźniliśmy się. nigdy między nami nie było nic prócz przyjaźni. po maturze ja wyjechałam na studia do Szwecji i teraz niedawno wróciłam. zadzwoniłam do Maćka i zapytałam czy by nie wyskoczył na piwo, że wróciłam itd. a on, że bardzo chętnie tylko że musi pogadać ze swoją dziewczyną. to powiedziałam, żeby przyszedł z nią a ja się postaram skrzyknąć jeszcze kilka osób ze starej klasy. traf chciał że ci z którymi się trzymaliśmy nie mieszkają już w naszym mieście. no i tak Maciek milczał na temat spotkania więc ponowiłam propozycję, a on na to "moja dziewczyna nie życzy sobie żebym się z Tobą spotkał"/ podobno oblukała mnie na fejsie i stwierdziła, że nie chce ani iść z nami ani on sam nie pójdzie :( przykro mi bo ja jej nic nie zrobiłam, nie mam złych zamiarów - po prostu chciałam się spotkać. co robić?

Gość fgdf88888
dac spokoj...

Gość aleksandra łódzkie
szkoda bo naprawdę brakowało mi znajomych. eh, okropna jest ta dziewczyna

Spójrz na to z jej strony. Przyjeżdża panienka z zagranicy i od razu jej chłopaka wyciąga na spotkanie...

Gość aleksandra łódzkie
nie wiedziałam że kogoś ma. jak tylko powiedział, to od razu zaproponowałam żeby ją wziął - przecież jej nie pogryzę ;)

Gość dziwy nad dziwami
daruj sobie bo wychodzisz na desperatke, jakby chcial sie spotkac to nie musialabys ponawiac zaproszenia sam by pamietal, a dziewczyna ma prawo nie chciec sie z Toba spotykac.