Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwy nad dziwami

dziwny sms w tel meza a on twierdzi ze to pomylka

Polecane posty

Gość dziwy nad dziwami

nie wykasowal go, ani specjalnie nie ukrywal. Jest sobie, wyslany o 1:35 w poniedzialek o tresci " mam juz do ciebie darmowe rozmowy kochanie", z sieci play, moj maz tez w play. Zapytalam, powiedzial "a to pomylka, nie mam pojecia co to jest" i koniec....a ja siedze i mysle bo to by oznaczalo juz druga pomylke w ciagu dwoch miesiecy. jak sadzicie?

Gość nie no....
a pierwsza?

Gość no co za bzdury
jest pewnie tak ja podejrzewasz, a wszyscy wiemy co podejrzewasz.

Gość Ziuizanna
odp z meza telefonu to zadzwon kochanie :D

Gość dziwy nad dziwami
a pierwsza brzmiala "nie no co ty, prawie wszystko jest jak powinno, po porstu potrzebuje wylaczenia, resetu, tak jak kazdy czasami, rozumiesz?" Tez z numeru nie zapisanego w ksiazce ale innego niz ten. Tez powiedzial ze pomylka i nie wie co to. Wyslany o 3:09 w nocy.

Gość nie ma co trzeba prosto z most
no to weź zadzwoń na ten numer i zapytaj o co kaman albo niech mąż to przxy tobie zrobi,pomyłka czy nie ale ty się zadręczasz i powinnaś to ostatecznie rozwiązać innego wyboru to ty nie masz powodzenia

Gość dziwy nad dziwami
nie bardzo mam jak teraz dorwac ten telefon,zaluje ze go nie spisalam :( sama nie wiem co podejrzewac....taki slodki jest, kochany naczynia pomyl, obiad pomogl gotowac, troche posprzatal a 6 wyfrunal....z kolegami sie spotkac

Gość ale co my mam nazwac
rzecz po imieniu że ma kochanke? to chyba logiczne prawda?

Gość Niestety nie da się
Taaa jak zdradza, to zawsze kochany.. norma. A koledzy tacy ważni, że popędził do nich? Nie wychodzicie razem?

Gość jedna pomyłka
może się zdarzyć, ale dwie różne pomyłki z różnych numerów akurat na jego numer? Ja bym zadzwoniła na ten numer z kochaniem, albo niech on zadzwoni ale przy tobie, bo wiesz... i na głośnomówiącym najlepiej niech dzwoni.

Gość Niestety nie da się
jedna pomyłka może się zdarzyć, ale dwie różne pomyłki z różnych numerów akurat na jego numer? Ja bym zadzwoniła na ten numer z kochaniem, albo niech on zadzwoni ale przy tobie, bo wiesz... i na głośnomówiącym najlepiej niech dzwoni." Chciałabym przy tym być, już to sobie wyobrażam.. Może być interesująco, pod warunkiem, że nie zacznie że żona pyta kim jest, lub coś w ten deseń..

Gość dziwy nad dziwami
czesto wychodzi z kumplami, nigdy nie robilam z tego problemu bo i ja czesto wychodze to na spacer to na kawe czy cos innego z kolezankami. Ale jakos tak mi sie smutno zrobilo, ze ten sms mogl byc do niego. Zdaje sie ze caly czas jest taki kochany i mily, a po slubie jestesmy rok czasu, niedlugo rocznica, planujemy jakies prezenty, specjalny dzien a tu taka by kicha wyszla? nedza co?

Gość Niestety nie da się
Ale pewnie, jak większość żon weźmie to co jej mąż sprzeda.. Pomyłki...

Gość mloda duchem ciezarna
a jestes pewna, ze to z kolegami spotkanie?

Gość Niestety nie da się
Cóż bywa, że prowadzi się podwójne życie.. a rok po ślubie niczego nie zmienia, bo i w narzeczeństwie prowadzą. Kolega przyszedł do mnie do pracy, aby mnie zapytać czy możemy się spotykać, bez naszych połówek i bez ich wiedzy (wiadomo w jakim celu). A miesiąc potem przyjechali do nas z zaproszeniem na ślub. Po ślubie też próbował.. wielokrotnie..

Gość dziwy nad dziwami
nie mam jak tego sprawdzic, zreszta wiece jak to jest, jak zadzwonie do ktoregos kumpla i wyjdzie na to ze faktycznie sa razem to wyjde na histeryczke, sama nie wiem co robic. Myslam o tym zeby sprawdzic liste polaczen i smsow na stronie play ale tam zeby wejsc w ta opcje trzeba wpisac kod ktory przychodzi na tel! hmhmhmhmmh........jak sie okaze ze mnie zdradza to mu rozwale gitare :D a tak serio to nie wiem co zrobie

Gość zadzwon
zadzwon do niego i zobacz czy odbierze ? sprobuj sie wsluchac gdzie jest... badz czujna, bo to podejrzane nie dzwon do tej kobiety, bo ona sie nie przyzna, to nie ma sensu moze jej podal numer twoj,zebys nie odbierala jak cos

Gość dziwy nad dziwami
wymyslilam cos lepszego, poczekam do jutra, jak bedzie bral prysznic przeprowadze szybka akcje na stronie play, wezme z jego tel ten kod, wykasuje sms od play i sprawdze w sieci czy kontaktuje sie z tym numerem, czy wysyla sms-y i jak dlugo rozmawia. Wtedy wszystko powinno byc jasne.....tak sadze.

Gość zadzwon
skoro ona ma do niego darmowe to mozesz tego nie zobaczyc na bilingu, bo to ona dzwoni, a nie on ale sprobuj, pewnie wczesniej dzwonil do niej jak nie miala darmowych

Gość basia35
wyprze się a baba też będzie głupią udawała

Gość rasiccciaaa szok
kazdy jeden taki sam.. o matko gdzie sa tacy co niezdradzaja, toz to widac z e ma jakas kochanke.. nie pocieszj sie.. tylko dziłaj jak najsszybciej

Jak mąż któregoś razu będzie w domu wyślij smsa z jego telefonu pod ten numer, np co robisz kochanie albo może zobaczymy się jutro i poczekaj na odpowiedź.

Gość Niestety nie da się
A jeśli byli umówieni już wcześniej, to się skapnie że coś nie gra. Poza tym oni już pewnie mają swoje zdrobnienia. Lekka zmianu stylu pisania i ona może się skapnąć.

Gość Niestety nie da się
Najlepiej byłoby sprawdzić tak jak autorka pisała. Jeśli pojawia ten numer na bilingu, to jest pewne, że zdradza. Z pomyłką nie prowadzi się rozmów...

Gość zadzwon
ona na bank wie,ze maz jest w domu i nie pisze niech nie pisze do tej kobiety, bo sie odkryje to da sie odkryc,ze ktos inny pisze

Gość Niestety nie da się
Pewnie ja też bym od razu wiedziała, że to pisze ktoś inny niż ten za którego się podaje. Tak jak i w moim imieniu byłoby to trudne.

Moim zdaniem nawet bez billingów można się zorientowac. Po prostu wystarczy sobie przypomniec jak mąż traktuje swój telefon, czy zawsze gdzieś chowa, czy jak dzwoni a on jest np w łazience czy mówi odbierz zobacz kto to, czy możesz wziąc sobie jego telefon bez problemu do ręki, czy jak dostanie smsa to szybko leci do telefonu, czy czasem powie zobacz od kogo dostałem smsa itp.

Gość dziwy nad dziwami
na razie czekam, obwacham go chyba jak wroci, popytam troche jak spotkanie. Ale musze poczekac do jutra zeby sie dostac do tego playa. Tam zobacze kazde polaczenie sprawdzilam na swoim koncie ze widac nawet jak ktos dzwoni bo jest pelna historia polaczen. Dziwne ale jakos mnie szczegolnie nie rusza fakt ze moglby mnie zdradzac, bardzo mnie dotknela ta pierwsza pomylka, wtedy az rece mi sie trzesly a nie bylo tam nic takiego. A teraz....chyba to tylko potwierdzenie tego co juz podejrzewalam. Tylko ze on nie daje innych powodow do podejrzen....no moze oprocz tego ze czesto wychodzi.

Gość Niestety nie da się
Też racja. Aczkolwiek mogą mieć umowę, że ma nie pisać ani nie dzwonić od godz X do godz. Y i wtedy zupełnie nie spodziewa się informacji od niej w godzinach gdy jest w domu, co wiąże się z tym, że nie musi chronić telefonu.

Gość dziwy nad dziwami
Marla....w tym caly problem ze moj maz nie pilnuje tel. Tego smsa przeczytalam jak wzielam jego tel zeby napisac sms bo nie mialam nic na koncie. Nie robi problemow kiedy chce skorzystac z jego tel. Myslicie ze moze byc az tak bezczelny? i ze uwaza mnie za az tak naiwna ze lykne wszystko?