Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwy nad dziwami

dziwny sms w tel meza a on twierdzi ze to pomylka

Polecane posty

Gość zadzwon
moze wie,ze nie zajrzysz do jego telefonu i wie,ze ona nie napisze ?

Gość Niestety nie da się
A może ma drugą kartę? A te sms-y zapisały się w telefonie?

Gość dziwy nad dziwami
nie druga karta raczej nie bo pamietam dokladnie jak w nocy nas ten sms obudzil, on odebral zapytalam sennie "kto to" a on "nic takiego spij". Odlozyl tel i wrocilismy do spania.

Gość dziwy nad dziwami
nie ma innego wyboru musze sprawdzic polaczenia bez tego moge sobie gdybac, jak ktos tu juz napisal jesli sa polaczenia z tym numerem to wiadomo ze to nie pomylka a on jest czyims "kochaniem"

Gość bvnvbn
a ma numer z prefixem PLAY czy przeniesiony do PLAY? jezeli przeniesiony to prawdopobieńtwo pomyłkowego smsa jest bardzo niskie. spr billignów moze Ci nic nie dac, jezeli ta soba przechodzac do play zmieniła numer;)

Gość duplo batonik
podnosze, bom ciekawa

Gość djkdjkjdksjdksjdsjdjskdjksdjks
wynajmij detektywa. inaczej nigdy nie poznasz prawdy, bo on może kłamać a Ty mu uwierzysz

Gość o matko !
co wy tak z tymi telefonami ? ja też swojego nie pilnuję, bo umawiam się przez maila :-P. nie dzwonię i nie sms-uje - przecież to pewna wtopa :-P.

Gość lhooq
spokojnie. ja WIELOKROTNIE dostwalam pomyłki o dziwnych tresciach... o jakims seksie za sciana, o tym ze jestem czyjas miloscia (mimo ze ten ktos byl z drugiego konca polski), propozycje randek i inne pierdoły. takze, taki sms niczego nie dowodzi...

Gość gość
Sprawdź to dokładnie. Ja miałam takiprzypadek i mąż przypadkiem pomylkowo wymienił z kimś 30 smsów które oczywiście skasował. Zadzwoniłam pod ten numer i odebrała jakąś malolatka miała może z 16_17 lat. Mówię do niej ze kimkolwiek jesteś odczep się od mojego męża( oczywiście z zastrzezonego dzwoniłam) a ona co zrobiła? W te pędy za tel i dzwoni do mojego męża, maż akurat sobie ucial drzemkę więc ja Odbieram i mówię słucham, a ona bach i się rozlaczyla. Potem dzwoniła jeszcze kilka razy ale on nie odbierał. Powiedział potem ze pisal do niej kilka smsów o niczym a ona mu odpisywala też o niczym. Już się nie odzywa ale we mnie jest żal. Nie zapomnę tego i na prawdę straciłam do niego zaufanie. Nie wierzę w pomyłki. Zwłaszcza w nocy.

Oj pomyłki na prawdę się zdarzają :).Ale nie 30 razy z kolei,to fakt.

Gość gość
Trzeba było sprawdzić historię jego smsów przez i-mobi pl!Wtedy byś miała pewność czy więcej było takich "pomyłek"!

Gość gość
Na prawdę ? Czy może na nie prawdę ?k****.