Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dssssssssssssssfffffffffff

Zaufać?

Polecane posty

Witam Wad. Założyłam ten temat, ponieważ chciałąbym się czegoś dowiedzieć. Otóż mam 19 lat, a na mojej drodze spotykam same rozczarowania.. Do czego dąże. Otóż chłopak, z którym się spotykam jest nieco starszy ode mnie- ma 24 lata.. Kiedy się z Nim spotykam jest na prawdę bardzo miło, nie jestt jakimś chłopakiem tylko po to by zaliczyć jakąś laskę i do widzenia.. Przynajmniej nie okazuje tego przy spotkaniu, lecz mam pewne zawahanie, gdyż kiedy wracamy do własnych domów po spotkaniu nie napisze mi sms " dziękuję za spotkanie" sms są tylko z mojej inicjatywy .. co więcej koleżanka przesłałąmi link do pewnego portalu społecznego, gdzie znalazłam zdjęcia Jego z jakąś dziewczyną.. Oczywiście zaraz po obejrzeniu tych zdj zaproponowałam spotkanie by to wyjaśnić.. Tłumaczył mi się, że to zdjęcia są stare, a jego była dziewczyna jest bardzo natrętną i zakochaną w Nim osobą i robi mu na przekór.. Co prawda zdenerwował siię kiedy mu o tym powiedziałam. o tej dziewczynie i zapewniał mnie, że nie mam się tym przejmować, bo nic ich nie łączy... Niestety wczoraj kiedy rozmawialiśmy się spytałam co robimy w weekend, a On an to, że musi wyjechać służbowo do innego miasta.. I tu już zaczyna się pytanie.. Ufać mu??? czy zostawić Go??

niby tak, ale rzadko wyjeżdzał. I zawsze do tego samego miasta ;/

nie . On jezdzi do torunia a laska jest niby z chojnic

Więc się nie denerwuj. Najwyżej obserwuj laskę na nk czy fb. Wstaw na swój profil Wasze wspólne zdjęcia.

strasznie sie boję, że okłamuje mnie i jedzie do tej laski .. Mimo tego bede ją sledzic na nk

Więc wstawiaj Wasze wspólne zdjęcia, jemu powiedz, żeby też powstawiał ("bo chyba się mnie nie wstydzisz kochanie?") Chyba, że się będzie wykręcał...

oki powiem mu tak.. zobaczymy jak zareaguje. dziekuje