Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OPIEKUNKA20011

ZAOPIEKUJĘ SIĘ STARSZĄ, CHORĄ OSOBĄ

Polecane posty

Gość OPIEKUNKA20011

witam, chetnie podejme prace jako opiekunka starszej osoby.Zapewniam kompleksowa opieke, sprzatanie, gotowanie, zakupy etc, wyjscia, umilanie czasu. jestem osoba cierpliwa, usmiechnieta, ciepla, uczciwa i pracowita.zap[raszam:)

Gość OPIEKUNKA20011
LUBLIN!!!!!

Gość OPIEKUNKA20011
Moj meil annajankowska1@op.pl

Gość wywód logiczny
napisała podejmie pracę a nie, że wolontariat

Gość znasz tę stronę?
http://www.opiekaseniora.pl/ Tam można znaleźć wg miasta. Ja jestem opiekunem medycznym - i też nie mogę znaleźć pracy w zawodzie, a chciałabym. Ale jak czytam DO 5, 10 zł za godzinę - w dodatku ze sprzątaniem i gotowaniem - to skandal!

Gość OPIEKUNKA20011
tak, dziekuje uprzejmie, mam tam konto.ja teraz pracuje 5 godz dziennie kompleksowo, ale dzien mi sie dluzy i chetnie bym przygarnela jeszcze jednego podopiecznego....nawet za 10zl, z pocalowaniem reki.

Gość znasz tę stronę?
No jak się ma kilku podopiecznych - to można trochę zarobić. Niestety - mieszkam w niewielkim mieście, poza tym mam dyplom, to mój zawód - wolałabym pracować "normalnie", ale placówki zdrowia nie mają funduszy - mimo że opiekunek bardzo brakuje..... Jak pracowałam w zakładzie opiekuńczym- to na 20 kilka osób (leżących) zostawała na popołudnie tylko 1 opiekunka!!!!! Szukaj - może znajdziesz, powodzenia! Daj też ogłoszenia na innych forach, bo z kafeterią, to wiesz sama, jak jest.....

Gość OPIEKUNKA20011
tak wlasnie zrobie...lubie te prace, oprocz tego, ze pomagasz innym i zarabiasz to jeszcze pozytywnie wplywa na cale zycie....zycze CI powodzenia

Gość znasz tę stronę?
:-) 🖐️