Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta k las ą

Jestem na etacie w budżetówce i pełno tu nagorliwców robiacych za grosze

Polecane posty

Gość kobieta k las ą

Jestem co prawda na zastepstwie,ale to co dzieje wokół mnie,mnie przeraża,mega wyścig szczurów,podlizywanie sie szefowi,chociaż pracujemy za mare grosze nadgorliwośc,wzajemne kwestionowanie kompetencji i dogadywanie sobie kto co zrobił,kto wiecej,no i czyhanie na moją posadę,boją się,że zostanę na zastępstwie dłużej ,ze nawet kobieta ktora ma chore dziecka,a za ktora jestem na zastepstwie,jak wroci z macierzyskiego to nie pojdzie na urlop wychowawczy,tylko dziecko do babci,bo praca ważniejsza:), a ja i tak chciałam stad odejsc,bo za najniższa krajowa,do tego ciezkie warunki pracy,fałszywe kolezanki i głupe smiechy chichy mnie nie bawia ten kraj jest chory

Gość masz szanse
w takim kotle wypracowac sobie wlasny indywidualny budget- image

Gość dam Ci dobrą radę
trzymaj pracę, którą masz, bo gdzie indziej, wszystko jedno czy w budźetówce, czy prywatnym zakładzie nie będzie inaczej. Możesz rozglądać się za posadą, ale spokojnie, odejdziesz jak już będziesz pewna, że masz gotowy przyszły grunt. Tu masz chociaż odprowadzane składki ZUS, ubezpieczenie i inne drobne przywileje. A koleżankami aż tak się nie przejmuj, bądź sobą, a zobaczysz, że z czasem inaczej wszystko będzie wyglądało. Nie rezygnuj na starcie życia zawodowego

Gość bnfjknbfkjl;ff
a w jakim urzędzie pracujesz?:P

Gość kobieta k las ą
w pomocy społecznej

Gość kubeczek wyszczerbiony
niedługo beda pracować za Bóg zapłać ,nie ma żadnych podwyżek ani szacunku dla pracownika ,ja odeszłam ze swojej firmy na moje miejsce przyszła osoba której dali dużo mniejszą stawkę i dołożyli pracy ,godzi sie na kazde warunki i tylko jej głowa odskakuje od roboty

Gość kobieta z kla s ą
do dam ci dobra radę,nie za najniższą krajową!trzeba miec do siebie troche szacunku!!co z tego,ze składki odprowadzaja,ja sszanuja ludzie ktorzy prowADZA WŁASNE FIRMY