Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliaaaaa24

czemu czasem sie tak czuje?

Polecane posty

Gość Juliaaaaa24

Czasem czuje ,że nie jestem w stanie podolać wszystkiemu ,że nie spelniam oczekiwan pewnych ludzi .. Np ,że rodzice mnie utrzymuja na studiach choć w sumie im też na nic nie brakuje nawet na różne drozsze zachcianki typu daleka podroz czuje ,że zawiodłam z roznych przyczyn ,że nie jestem idealem i mi do niego wiele brakuje jestem podobno atrakcyjna, studiuje na dosc ciezkim kierunku ,staram sie ,ale nie zawsze mi wszystko wychodzi jak chce.. np na studiach idzie mi ciezko ,ale to po czesci przez lenistwo. Obiecalam sobie ze postaram sie byc coraz bardziej obowiazkowa itd ,ale nie zawsze mi to wychodzi :( mojj chlopak mi to wypomina ,że jestem taka czy inna ,że napewno sobie nie poradze , nie znajde dobrej pracy np przez moje roztargnienie i lenistwo. On sam nie jest bez wad,ale to już inna sprawa. Chce z nim zerwac mniej wiecej dlatego ,że nie wierzy we mnie w ogole i pewnie w koncu to zrobie choc nie jest to dla mnie latwe.. ale .. bede wtedy tez czula pewna pustke ,że go zostawilam ,ze cos sie zakonczylo i nie wiedomo co bedzie dalej..i ciagle towarzysza mi takie leki i smutek. ze sobie nie poradze ,ze zawiode ,że nie będę najlepsza, najladniejsza, ze nie dostane sie na aplikacje i wiele innych..

Słuchaj, związek miedzy dwojgiem ludzmi przede wszystkim polega na wspieraniu się. Toteż, w tym wypadku, jeżeli facet zna Twoją słabość, powinien Cię własnie bardziej dopingować. 🖐️

Gość sdl;af
gdzie są te czasy kiedy to chłopak uganiał się zadziewczynami ;/ pamiętaj, że to On powinien skakać nad Tobą, a nie odwrotnie . uwierz w siebie .. " kobiety traktuj jak zabawkę... ale każdą zabawkę trzeba szanować"

Gość Juliaaaaa24
Moj ojciec tez we mnie nie wierzy , ciagle mowi jaka mam byc .. choc on nie mial idealnej mlodosci , stracil pare lat studiow to on tego nie widzi.. czasem rozni ludzie mnie krytykuja, mowia ,ze to robie zle , tamto robie zle, ze to powinno byc dla mnie priorytetem co nie jest np ojciec ,że powinnam robic kariere przede wszystkim i to ma byc moj prirytet ,chlopak ,że powinnam przede wszytskim zalozyc szybko rodzine.. wiele ludzi probuje mi mowic jaka mam byc i to se kloci z moimi wartosciami..

Gość sdl;af
nikt nie ma prawa Ci czegoś narzucać. jesteś dorosła- wiesz co robisz. Odważ się zrobić wszystkim na przekór a zrozumieją.. Więcej odwagi

Gość Juliaaaaa24
on mnie tak ,,dopinguje" ,że mówi , jak ty chcesz znaleźć dobra prace jesli jestes taka roztrzepana ,ze dzisiaj zapomniałaś tego i tamtego. chyba ,ze chcesz tam kawe parzyć . to ,że znasz angielski to teraz nie jest nic. nie nadajesz sie do pracy i watpie zebys sie zmienila"

Gość sdl;af
strasznie masz wymagających rodziców.. jednak wydaje mi się, że nie potrafisz powiedzieć im co leży Ci na serduszku.. tak nie można, bo wkoncu popadniesz w jakąś depresje.. Przeciez nie mozna mowić, że jesteś taka siaka i owaka.. To nie prowadzi do niczego dobrego, a an pewno nei "dopinguje"

Gość klnlknlknkln
o kurcze, jakbym patrzyla w lustro, tez wieczny lek strach, niska samoocena, brak iary w siebie i taka choragiewka jak ludzie dmuchna tak ja zawieje.... wiecznie czulam sie niedoskonala w oczach mamy, brata, wszytskich! na szczcescie moj narzeczony jest wspanialym czlowiekiem i wierzy we mnie, nie krytykuje za nic. o tyle dobrze.. a ty powinnas zerwac jak najpredzej i nie boj sie tej decyzji, to najlepsze co mzoesz zrobic, taki gnojek zeby ci takie rzeczy mowil - wlasnej dziewczynie-nie do przyjecia

Gość Juliaaaaa24
no sa wymagajacy ,ale oni poprostu chca zebym miala wygodne zycie w przyszlosci.. ale nie wiem czasem czy am rade pogodzic to wszystko co chce moja mama jeszcze we mnie wierzy ,ale tata to ciagle wypomina wady np jak prosilam go przez tel bo nie byl mnie w domu zeby cos poszukal w mojej szafie to ptem sie wydarl ze na dolnej polce mialam balagan tzn torebki byly nie rowno poskladane ,ale ciuchy za to mialam poskladane, a on w pokoju to ma taki balagan ze szok.. doluje mnie to ze kazdy mi chce mowic jaka powinnam byc ,a ja sie czasem zastanawiam czy oni nie maja racji choc niektore wady sama chce naprawic tylko nie zawsze mi to wychodzi bo to nie takie proste

Gość Juliaaaaa24
sorry za literowki

Gość Juliaaaaa24
up