Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona_26

mam egoiste w łóżku............. help

Polecane posty

Jak Ci jeszcze raz powie zebys mu obciagla to mu powiedz zeby sobie sam obciagnal a ty popatrzysz.

Gość Głupia Rysiu
To spróbuj z innym :)

O kurde ja bym chciał taką żonkę co ma ochote na sex ja sie staram a tu nic wiecznie zmęczona głowa boli lub inne wymówki co to sex juz sie zastanawiam

Wspolczuje Ci.Mi moj maz raz odmowil sexu i moja kobieca duma nie mogla tego zniesc a co dopiero jakby mnie w ten sposob traktowal.

czy to do mnie no cóż może to sie zmieni mowia ze po 40 kobieta jest demonem sexu lecz jeszcze sporo czasu mnie czeka

Ja jestem po 20-stce i tez jestem demonem sexu i zastanawiam sie co bedzie po 40-stce.

to cierpliwosci zycze do 40 ale nie mowie ze na poczatku nie bylo super lecz zastanawiam sie nad kochanka bo troch juz mi brakuje sexu

Gość oooi
a ja zastamawiam sie nad kochankiem. nic nie dziala, ani rozmowy, ani placze, nic. ostatnio zrobilam striptiz i..piec minut bzykaknia.i juz.! to sie nie zmieni,prawda?

Gość Anony mouse
Pewnie, że się nie zmieni.

oooi- To może sie spotkamy na jakąś kawe i pogadamy jeślioczywiscie jestes z małopolski może razem coś zdiałamy napisz jesli masz ochote na prv

czyli już 3 lata pozwalasz mu się tak traktować? Nic dziwnego, że mu się nie chce, skoro się przyzwyczaił do takiej sytuacji. Jedyny sposób to konsekwentnie mu odmawiać az mu się zachce, a na chamskie teksty odpowiadać w równie chamski sposób. Jeśli nie zadziała, zostawiłabym go w pizdu.

oooi TEŻ MAM TAkiego kretyna! CO JEST NAJLEPSZE ŻE MU TO MÓWIĘ ŻE NIE CHCE Z NIM BYĆ ITD A ON tego NIE ROZUMIE . zasrany egoista. tacy to nie powinni mieć stałych kochających partnerek! bo tylko potrafią ranić i siebie zaspakajać !

przyczepił się taki wrzut na dupie i mysli że jest zajebisty :) a jak zrobi palcówe przez 2 minuty to myśli że kobieta jest w siódmym niebie a ona bogiem sexu ha ha, i mówi no przeciez Ci dogadzałem była gra wstępna a d;la niego gra to całowanie w usta haha

Gość WujekDobraRadaxD
Ehh ale rada albo radzicie jej się rozejść albo jej dokuczacie no kur jak w przedszkolu.to nie jest twoja wina że masz faceta który myśli tylko o sobie.Najprawdopodobniej ta sytuacja zdażyła się kilka razy on zobaczył jak jest dobrze i poszedł na łatwiznę.Jesteś zapewne miła delikatna nieco wstydliwa a twój facet to wykorzystuje.Zrób tak.Jak codzień połóż się do łóżka jednak ubierz się nieco ładniej (eksponuj swe wdzięki) jednak po wejściu do łózka odwróć się i idź spać.Jeśli on zacznie jak codzień kazać Ci się wypiąć powiedz że seks z nim Cie nie zadowala i idź spać.Jednak staraj się być opanowana.Reszta zależy już od niego.Jeśli zrozumie że nie dba już o swojego kwiatuszka i zacznie Cię bardziej pieścić wszystko wróci do normy a jeśli nie zrozumie swojego błędu no cóż.. kopnij go w dupę.Może seks nie jest najważniejszy ale jego zachowanie przeniesie się na inne części współżycia.Bo zapewne jak się domyślam ty robisz mu pyszny obiadzik ale on naczyń w życiu nie pozmywa ;p

Gość oooi
@wera123 i jak dlugo to juz trwa u ciebie? absolutnie nie jestem typem zony, energiczna, przebojowa a on zablokowany egoista. nie wiem juz co czynic, probowalam naprawde wszystkiego, poza kochankiem. ale nigdy nie umialam zdradzac. ostatnio poznym wieczorem dostalam esemesa od cichego wielbiciela, wyznanie milosci. super! a on byl zazdrosny przez pol dnia, to wszystko. nie jestem z malopolski