Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meybee20

OD CZEGO ZACZĄC... MUSI SIĘ UDAC...!

Polecane posty

Gość vfdbhytehy
Ja 6dzień jestem na diecie warzywno-owocowej. Mam 165cm, 57kg(było), 20 lat, ohydne boczki, spore uda i lekko wystający brzuch + cellulit na tyłku i udach :O ale za rok bede zajebista dupa :D :D

Ale Ty prawie 10 kg mniej niż ja :) więc na pewno bez odchudzania jesteś fajna. ;)

Gość Draconus
Wklej fotkę, bez twarzy jeśli sie wstydzisz. Wydaje mi się, że nieco ponad 60 przy 160 cm to nie jest źle :)

Gość Draconus
Na poprawę jędrności i odchudzenie polecam pływanie lub/i rowerek. Ale cellulitu nie pozbędziesz się w 100%, cudów nie ma, trzeba nauczyć się z tym żyć ;)

Gość vfdbhytehy
właśnie o to chodzi, że nie jestem fajna ;( uda mam straszne i te boki ;/ nienawidzę chodzić w spodniach bo mimo wszystko widać moje mankamenty ;/ z opisu wydaje się wszystko kolorowo, moje wymiary też niczego sobie ale na żywo wygląda to okropnie. Dopiero 2,5kg zrzuciłam ale mam nadzieję, że schudnę więcej :D mimo, że koło Mc Donalda czy KFC nie przechodziłam obojętnie ;P i codziennie wpieprzałam laysy strong i przez całe wakacje prawie codziennie piłam piwo ;/

Myślę, że skoro mam 20 lat i młodą jeszcze bądź co bądź skórę to przy użyciu różnych kremów, cwiczeniach, dobrej diecie mogę się go wyzbyc ;) mam tez rozstępy- na to rady nie ma, ale może uda mi się kiedyś kupic drogie preparaty, które je niwelują.

haha laysy strong, ksc, mc - moje słabości :D do tego mars i draże orzechowe.. a na wieczór zapiekanka na Kazimierzu - zdrowo - nie ma cooo :D

Gość Draconus
Nie wyolbrzymiaj wad, każdy musi coś mieć, nie ma ideałów ;)

Gość vfdbhytehy
odkąd przeszłam na dietę mam wstręt do tych wszystkich słodyczy, fast foodów itp... ;D już nie będzie co tydzień pizzy (z dowozem do domu bo nigdy nie chce mi się ruszyć tyłka do pizzerii), laysów i wiejskich ziemniaczków-masło z solą, pożegnałam (na razie) wszystko oprócz warzyw i owoców. A co najlepsze w ogóle nie odczuwam głodu :D chociaż pierwsze dwa dni były ciężkie :) I postanowiłam, że nie będę opychała się słodyczami zwłaszcza na noc kiedy nachodziła mnie ochota np na Milkę lub chipsy... brrr, precz!! :D:D Mówię żegnaj również shoarmie drobiowej choć ją kochałam, ubóstwiałam i w ogóle :D

Gość vfdbhytehy
łooo ciało totalne!!

Gość metamfetamina
WOooW.....zbieram szczene z podłogi.....co za ciało!

Gość metamfetamina
i te cudne długie czarne włosy...miodzie...normalnie ej weź ty powiedz za co cie z nieba wyrzucili?

muszę taka znowu byc, muszę.. i zacząc korzystac z solarium ( w granicach rozsądku) i byc taka jak dawniej, bo inaczej... to będzie źle..

Gość metamfetamina
to ty?

no niestety ja :( na tym drugim zdjęciu... też... to pierwsze było robione 2/3 lata temu... a to drugie w listopadzie, wiec tez dosyc dawno.. tak fatalnie wyglądam, czas wrócic do kiedys...

Gość metamfetamina
takiej tragedii to nie ma..ale racje masz w porównaniu z kiedyś jest blado...choć włosny nadal wrażenie robią:)

no dlatego biorę się do roboty, a swoje włosy zawsze lubiłam, choc musze je teraz podciac bo są już zniszczone ... dobranoc, do jutra 🌼

Gość vfdbhytehy
błagam Cię nie niszcz się na tym solarium!!

Gość metamfetamina
dobranoc:) i walcz dziewczyno:)

Gość maybee20
Witam .. własnie za niedługo zbieram się na spacer z psiakiem i zastanawiam się co dziś jeśc. Póki co zjadłam jogurt z kawałkami brozskwiń 91kcl :P miłego dnia. Jak ktoś ma propozycje na mało kaloryczny dzień to pisac ;))wiem na pewno, ze po południu będę na mieście, więc muszę zjeśc cooś innego niż zwyklego ( mc, kfc, zapiekanka z Kazimieerza) czekam na podpowiedzi, miłego dnia 🌼

chcę zmienic nawyki żywieniowe a nie iśc na diete bo to graniczy z cudem, ze schudnę , nie będę miec jojo i w ogóle... także czekam na propozycje:P

Gość ja też nienawidzę swojego
obwisłego ciała. Kiedyś, kiedy byłam zdrowa, dużo ćwiczyłam ważyłam 53 kg przy 176 cm wzrostu, miałam ciało modelki i świetne samopoczucie. Teraz ważę jakieś 62 kg, niby nie dużo, ale ja mam drobne kości i w dodatku wszystko idzie w tyłek i brzuch, więc teraz mam mega boczki, bryczesy zamiast ud i tyłek jak szafa, a wszystko nie razi jędrnością, więc widok opłakany. Ale branie hormonów, depresja i kompletny brak ruchu połączony z miłością do gotowania musiał się na mnie odbić.

Gość ja też nienawidzę swojego
ale ja wybiorę przede wszystkim jogę i pilates, bo bez ćwiczeń i tak mi już obwisłe cielsko zostanie.