Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tupcio

Dziewczyny pomóżcie !

Polecane posty

Gość tupcio

Jak zmusić faceta do robienia tego co ja chcę, czy ktoś ma jakieś pomysły. Obecnie mam w domu remont i chcę aby mój facet ułożył w łazience płyki( potrafi to zrobić) , ale twierdzi , że go NIE mobilizuję. Może macie pomysł jak szybko zmusić go do robienia tego co ja chcę !

Gość pluciak
haha , to jakis zart? :D Masz nieroba w domu :D

Gość tupcio
To nie jest kwestia nierobstwa , tylko kwestia zmuszenia go do tego.

Gość pluciak
sam musi tego zapragnac :D Do niczego go nie zmusisz.

Gość pochodze z big miasta
za metr kwadratowy kafli jeden lód proponuję

Gość tupcio
Wlasnie w tym jest problem, on nie reaguje na ladne proszenie. Powiedzial mi ze jak bedzie przymuszony do tego to zrobi to. A dopoki bedzie wiedzial, ze nie bedzie mial zadnzch konsekwencji z tego ze tego nie zrobi to ma to w d....

Gość Juliettaaa
Takim podejściem nic nie zdziałasz. Wiem z doświadczenia, jak mojego chcę do czegoś przymusic to zapomnij, jak odpuszczę (bynajmniej on tak sądzi) to i tak w końcu zrobi to co chciałam. Pamiętaj większość facetów chce żeby to kobitka była "uległa", spraw żeby tak myślał co nie znaczy że tak będzie. Powodzenia ;)

Gość tupcio
Poprostu nie wiem jak wsadzic go pod pantofel . Wiem ze mu sie to podoba i tak chcialby i robilby wszystko co ja chce. Tylko ja nie wiem jak to zrobic

Gość Juliettaaa
Kurde ja na szczęście nie miałam takiego problemu bo mój od razu chodził jak w zegarku, moze nie jak w szwajcarskim bo czasem musi pokazać "kto tu rządzi" ale i tak wszyscy wiedzą że to ja jestem glową rodziny :D

Gość tupcio
Juliettaaa w moim przpadku jest odwrotnie, to on chce abym ja dominowala tylko ja nie potrafie tego zrobic