Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Indor do prania

Kim jest ta cała Donata00?

Polecane posty

Gość Donata :D:D
............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ....................................

daj mi gg to ci wysle filmik co robilem przed wypadkiem wysle ci zdjecia z wypadku samochodowego jak wygladale jak lekaze mowli ze nie bede chodzil i ci pokaze filmik z teraz co wyprawiam tymi nogami

Gość wzruszyła mnie twoja historia
Raf masz tak rozjebaną składnie ,ze musisz być niezłym prymitywem pewnie mocno się pieprzysz jak zwierzę ?

hahaha chciala bys wiedziec i nie wiedzialem ze jestes dziewczyna a na dziewczyne reki bym nie podniusl

czyli nie wychłostałbyś mnie w sypialni nawet gdybym sobie na to zasłużyła ? baaardzo zasłużyła byłabym baaardzo niegrzeczna...

jestem młoda możesz mnie wychować zasługuję na lanie :classic_cool:

wypadek mialem rook temu zaraz ci wysle zdjeci z niego i jak teraz wygladam

dlaczego pod wrazeniem ja podruzuje anglia niemcy holandia