Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dojixxn

Mnie chce się płakać

Polecane posty

Gość dojixxn

Oglądałyście debatę na jedynce? Jak można pleść takie farmazony? Z takimi politykami (bo wszystkie partie plotły trzy para piętnaście) Polska zawsze będzie biedakiem Europy. Nie mówię już o Bogusławie Ziętku który gadał ciągle o umowach śmieciowych i płacy minimalnej. Każdy przecież wie, że podwyższenie płacy minimalnej powoduje wzrost bezrobocia szczególnie wśród młodych i niedoświadczonych, ale pal licho go i tak się nie dostanie do sejmu. Gorzej, że PO, PiS i SLD wypowiadało się w podobnym tonie

Gość dojixxn
tak, wszystko za darmo, zmniejszyć podatki i załatać dziurę budżetową, jeszcze to mówią z tym uśmieszkiem i pewnością siebie, że niby ciemny lud wszystko kupi

Tylko, że ciemny lud to kupi. Pomyśl ile jest starszych ludzi, którzy wierzą w to wszystko.

Gość dojixxn
Nie tylko starsi, młodzi też kupują te bzdury

Dlatego do głosowania powinni być dopuszczeni tylko ludzie z odpowiednio wysokim ilorazem inteligencji. :D Nikt mnie tak nie wkoorwia jak ten ziętek. Pyerdoli ciągle o biedzie, a czy wiecie w jakich on warunkach mieszka? :D

w niemczech na dziecko rodzinego sie dostaje na polskie 750zl do tego wszystko dla dzieci do 18 tego roku zycia za darmo nawet leki to jest kraj zorganizowany;D

Gość dojixxn
Raf jak politycy mogą dać coś za darmo? wyciągają ze swojej kieszeni i dają?

Gość dojixxn
Gdyby nie ten rozbudowany socjal Niemcy były by dużo bogatsze, ludzie by nie musieli żyć z zasiłku tylko uczciwie by pracowali i dostawali godziwą pensję

nie wiem dawno w pl nie bylem dobrze nie wiem jak tam jest brat tyylko mowi zebym mu latwil prace bo patologia jest

Gość madagaskar85
A poza tym życie z zasiłku w Niemczech to powód do hańby, a nie to co w Polsce połowa rencistów jest zdrowa jak ryba

Gość madagaskar85
że patologia to prawda, ale im więcej pieniędzy mają politycy do wydania tym większa patologia i korupcja