Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna734

serce mówi jedno a rozum drugie

Polecane posty

Gość justyna734

byłam z chłopakiem 13 miesięcy miesiąc później zaszłam z nim w ciąże ciąża oczywiście była nie planowana ,on się cieszył z tego powodu że jestem w ciąży wspierał mnie mówił ze zadba o dziecko o to żeby miało wszystko ze weźmiemy ślub przez miesiąc było wszystko w porządku potem tyko dzwonił za każdym razem był pijany mówił mi dalej że mnie kocha i wogóle... później znów powiedział mi że miał wypadek i jest w szpitalu ale 5 krotnie po każdym zesłabnięciu co go później zabierali do szpitala wypisywał sie i do mnie wogóle nie raczył przyjechac tylko pił non stop i tak było przez miesiąc pił i dzwonił do mnie pijany i obiecywał różne rzeczy i tak było przez prawie miesiąc potem zadzwonił ze jutro jedzie do belgi i że za dwa miesiące wróci i że jak wruci i pójdziemy na zakupy dla maleństwa ale gdy wyjechał dowiedziałam sie że ma 3 letnia córkę z wcześniejszą swoja dziewczyna i wogóle całkiem sie załamałam nie wiem co mam robic w głowie mam różne myśli on wogóle się teraz nie odzywa na nk napisał mi tylko wiadomosc że zgubił tel i żebym mu podała mój numer to swiadczy o tym że tylko teraz sie dalej dobrze bawi i ma mnie gdzieś ale postanowiłam że nie podam i od tamtej pory cisza nie wiem co teraz robic jestem już w piątym miesiącu ciąży nie umiem sobie z tym poradzic tylko becze ale co mi to teraz da jak on non stop mnie okłamywał jestem bez żadnych środków do zycia u rodziców z pomocą ciężko bo ledwo wiążą koniec z końcem a ja jestem bez pracy a dziecka w życiu nie oddam poradźcie co mam robic prosze ... przepraszam za błędy bo pisalam w pośpiechu

Gość justyna734
jest tu ktoś z kim mogła bym porozmawiac /??

Gość justyna734
bardzo prosze o szczera rozmowe

Gość no masz i dzialaj
przebrnalem przez polowe tego wylewnego postu :O

Gość justyna734
zamiast krtykowac to proszę o porade :(

Gość abc...itd.
no cóż... koleś jest totalnie niepoważny, materiał na ojca i partnera żaden. chyba nie powinnaś na niego liczyć, a im szybciej pozbędziesz się złudzeń co do tego człowieka, tym lepiej dla Ciebie, bo musisz być silna i twardo stanąć na nogi. ściągaj z niego alimenty na dziecko, kiedy się już urodzi. jeśli rodzice nie mogą pomóc Ci finansowo, ale zapewnią dach nad głowa i doraźnie będą zajmować się dzieckiem, to dasz sobie rade.

Gość no masz i dzialaj
do zawsze szczerego sie zglos to alfa i omega zycia :P nawet tu poradnie zlozyl :D a tak powaznie nie szukaj tu porad ,bo jak widomo najlepsza rada na rade nie radzic

Gość justyna734
dziękuję za rade taki mam zamiar ale jak ma sobie poradzic z wyrzutami sumienia ?? bo do tej pory nie potrafię :/

Gość abc...itd.
kiedy dziecko się urodzi i przestaniesz świat poza nim widzieć, to to rozżalenie, o którym piszesz zniknie, nic już nie będzie ważniejsze, tak więc miłość do dziecka będzie tutaj receptą ;)