Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laila_Laila

Związek ze starszym o 20 lat - plusy?

Polecane posty

Gość Laila_Laila

Mam 23lata. Spotykam się z facetem o 20 lat starszym, jest kulturalnym fajnym facetem na poziomie, rozwiedzionym. Dobrze się dogadujemy, mamy podobne zainteresowania, jesteśmy bardzo podobni z charakteru. Dobrze się z nim czuje, szanuje drugą osobę, nie próbuje zaciągać mnie do łóżka itd... jest ok jeśli o to chodzi :] Wymieńcie jakieś pozytywy związku z mężczyzną o tyle starszym, bo o negatywach już usłyszałam i dobiło mnie to trochę :((

Gość Laila_Laila
Dlaczego tak uważasz?

Gość Laila_Laila
W sumie nie musisz odpowiadać, bo mi to do niczego nie potrzebne :)

Gość pozytywy?
jego kasa jest pozytywem :P może jeszcze to, że opiekuńczy, jak tatuś. głupoty, typu imprezy, kumple nie są mu pewnie w głowie. ale ja bym tam nie poleciała na takiego. tyle.

Gość idaioksdnhkjscdf
nie ma plusów, chyba, że szukasz sponsora. znajdź se max kilka lat starszego i nie wymyślaj już bo cie starzy wyklną

Gość jest plus
plus 20

Gość mamaoli05091980
ja od 1,5 roku spotykam się z 17 lat starszym facetem i jest super więc Cię rozumiem

Gość plus dodatni
Dziś pytanie, dziś odpowiedź. Laila_Laila, "Wymieńcie jakieś pozytywy związku z mężczyzną o tyle starszym, bo o negatywach już usłyszałam" mamaoli05091980, "ja od 1,5 roku spotykam się z 17 lat starszym facetem i jest super więc Cię rozumiem" Rozumiesz, że nie ma żadnych pozytywów, bo jest super? Ja nie rozumiem.

Gość czego nie rozumiesz?
przecież jest pozytyw super

Gość subiektywna podpowiedź
jest plus taki że ma wielki wór i jak chrapie to możesz mu nogi rozłożyć wtedy dupe zakrywa i cugu nie ma:D

Gość tak obiektywnie mówiąc
to nie zrozumiałam może za szybko było powiedziane? czy ten cug to zatrzymuje zwieracz odbytnicy? dziadzio widząc cały rozum swojej niuni miedzy nogami zwiera odbytnicę coby się ze szczęścia nie zesrać i przestaje chrapać? to jest pozytywny pozytyw

Gość podobnie zainteresowana
"Spotykam się z facetem o 20 lat starszym ...... mamy podobne zainteresowania" Czy to ty podobnie jak on lubisz bardzo młode dziewczyny, czy też on, podobnie jak ty, dużo starszych facetów?

Gość niezainteresowana?
"nie próbuje zaciągać mnie do łóżka" :(

Gość katarzynnkaa
byłam w związku z facetem 18 lat starszym i teraz uwazam że były to same minusy: -był steryczały, wciąż w domu, a ja chciałam wychodzić (na początku tego nie widziałam, dopiero po ok. 2 latach mieszkania razem) ; -nie chciał mieć dzieci, bo miał już swoje prawie dorosłe; -uwierz mi: za parę lat będzie miał problemy z erekcją, a Ty dopiero będziesz się robiła seksualnie aktywna a plusy? hmmmm chyba to że opiekuńczy, ale!! taki sam plus mam teraz, będąc z równieśnikiem... który natomiast nie ma minusów jak w./w

Gość Laila_Laila
Cyt: podobnie zainteresowana "Spotykam się z facetem o 20 lat starszym ...... mamy podobne zainteresowania" Czy to ty podobnie jak on lubisz bardzo młode dziewczyny, czy też on, podobnie jak ty, dużo starszych facetów?" Lubimy podróże, marzymy o podróży dookoła świata. Mamy pozytywne podejście do ludzi i świata. Podobne poglądy i szanujemy prawa swojego wieku: ja chodzę na imprezy on czasem jak musi to pracuje do 22 i nie mamy pretensji.

Gość podobnie zainteresowana
jak wszyscy "Lubimy podróże, marzymy o podróży dookoła świata." - bez muzyki, bez jakichś dziwacznych wygibasów zwanych tańcem. Z pilotem od telewizora w ręku. "szanujemy prawa swojego wieku" - każdy swojego. Ty chodzisz na imprezy. On musi pracować do 22. Pełne partnerstwo.

Plusy? On ma seks za darmo z młodą kobietą za który nie musi płacić i zapewne w jego środowisku jesteś z tego znana :)

Gość plus niewątpliwy
popularność nie ważne co mówią ważne, że mówią

Gość misia1111111
a ja cie rozumiem i wspieram !

Gość Laila_Laila
Dzięki misia :) Tak, szanujemy prawa swojego wieku, ja szanuję prawa jego wieku on mojego :) Wydaje mi się to uczciwe. Po drugie to nie jest pan z brzuszkiem, a fajny szczupły wysportowany facet ze świetną kondycją, podróżnik, kochający góry. Mężczyzna który nie boi się wyzwań, zaradny, pomysłowy, ciepły i kulturalny w obyciu. Jeśli o to chodzi, o klasę jaką posiada niewątpliwie, to jest to niebo a ziemia w porównaniu z tym co reprezentują sobą moi rówieśnicy. Z tym co reprezentuje sobą połowa społeczeństwa....

Gość stać mnie na 17 lat młodszego
bo jestem bogata -mam dobrą furę, dobre ciuchy, dobre kosmetyki to czemu nie miałabym mieć dobrego młodziaka na jakiś czas? Takie są realia maleńka- jak chcesz być kochana spotykaj się z rówieśnikiem.

Gość bo jak na swój domniemany
szybciej się zestarzejesz

dokładnie- on będzie młodniał a Ty się będziesz starzeć. Takie sa realia. Moim zdaniem w młodym wieku warto docenić rówieśników- potrafią obdarzyć miłością- cieszę się , ze to w swoim życiu przeżyłam - jako młoda dziewczyna nigdy nie związałabym się ze starszym kolesiem. Jako starsza babeczka mogę sobie na młodego pozwolić- nie będzie manipulował moimi uczuciami a ja jego uczuć nie skrzywdzę. W konfiguracji stary facet młoda laska masz szansę być manipulowana nawet o tym nie wiedząc.

druga wersja waszego związku będzie taka, że za kilka lat znajdziesz się w klatce z popierdującym 50latkiem z uwiądem starczym i nasieniotokiem.Dla mnie nie do przyjęcia. Ale w sumie, niech każdy robi jak uważa.

Gość minusów więcej plusów
a z czasem minusów coraz więcej plusów coraz mniej. Tego typu faceci to niestety w przeważającej części zakamuflowani podstarzali kretyni.