Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marietulaaaa

oddac kase za taki prezent??

Polecane posty

Gość marietulaaaa

hej. moja bliska przyjaciolka byla na wakacjach w egipcie i kupila jakies drobiazgi dl swojej rodziny i dla mnie, mianowicie buty nike i torebke louis vuitton (czy jakos tak sie pisze:P). wiadomo ze tam wszytko duuuuzo tansze. spotkalysmy sie po wyjedzie dala mi te prezenty ale w sumie nie wiem moze mi sie wydawalo tak patrzyla dziwnie potem....mam oddac jej kase? tylko ze ja nie mowilam nic zeby mi przywiozla ani nic...a teraz srednio mam siano zeby wydawac na takie rzeczy:/ co myslicie?

Gość pytanie brzmi
czy to w ogóle są oryginały? od tego trzeba by zacząć.

no co ty;);) kolezanke masz bogata bo firma torebki to bardzo droga firma ja mam torebke za 650 funtow i jest to torba jedna z najtanszych;) prezent to prezent , niech ona sie przejmuje he moze zaluje ze ci dala albo czekala az bedziesz ja wysciskiwala za taki prezent .Nie oddawaj tym bardziej ze o nic nie prosilas;)

Gość Aneckaaaaa
w egipcie pełno podrób za grosze

Gość idaioksdnhkjscdf
coś ty, pierdol to. poza tym ta torebka z egiptu NA BANK nie jst oryginalna. nike prędzej. oni tam mają tanio takie rzeczy.

Gość jedna taka)))
nie wiem czy masz tyle bo taka orginalna torebka Louis Vuitton to jakies $600 w gore...a za podrobke to mozesz jej odpalic paczke fajek hehe

Gość kivtr
ten vuitton to zenada:( wstyd juz sie w tym obnosic,zal...hihi