Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gvghiyujhouyojb

Ile czasu zyje plemnik?

Polecane posty

Gość gvghiyujhouyojb

Witam Was mam dosć trudne pytanie, choć wiem że posypią się same szyderstwa. Ile czasu żyją plemniki w spermie człowieka? Mam straszny probem, poznałem dziewczyne przez Tibię, rozmawialismy na prawdę o wszystkim, nadawaliśmy na tych samych falach można by powiedzieć dosyc oględnie. Nie miałem nadizei nanic więcej ale wysłała mi swoje zdjęcie, w tle było widać sesje tibii i moją postać więc wiedziałem że nie ściemnia. Okazała się niezłą laską. Zaczęliśmy uprawiac wirtualny sex, okazało się że mamy podobne upodobania i zaczęliśmy eksperymentować... totalnei nas poniosło. W domu mam jej stringi, które wysłała mi pocztą...Poczułem sie zobligowany do rewanżu. Od pewnego czasu zaczeła mnie męczyć żebym przesłał jej swoje nasienie... Ja na to, że co? niby jak ogólnie wiecie... ale po tygodniu się zgodziłem, tak jakoś jej zaufałem. Choć nigdy jej nie spotkałem bo ona mieszka w Mukaczewie na Ukrainie (jest polką), to jakoś tak blisko jesteśmy. Ale teraz się boję, że ona tej spermy użyje na sobie. Boję się że zechce złapac mnie na dziecko. Wiem, że to szalone, ale strasznie się boję reakcji mojej rodziny. Z góry dziękuje za pomoc.

Gość wiktóriad
0/10

Gość malibu5221
historia nieprawdopodobna ale konkretna jak to prawda to wspóczuje :)

Gość gvghiyujhouyojb
Dzś powiedziała, że jej 14 letnia siostra zabrała jej moje nasienie i sie nim bawiła!!

Gość TWOJA MALEŃKA
-plemnik w pochwie żyje do 96 h. Ostatnie badania naukowe tego dowiodły. Tą informacje mam z magazynu Fosus. -jeśli sperma jest przechowywana w ciekłym azocie (tak jak się to dzieje w banku spermy) plemniki mogą być przechowywane latami -jeśli sperma znajduje się poza narządami rozrodczymi czyli np w prezerwatywie żywotnosć plemnków jest krótka max do 12 h.